Διακοπές

Οι προσφορές και deals για διακοπές συγκεντρωμένες στον πληρέστερο οδηγό.

141
Bansko! 141€ το άτομο για να κάνετε υπερπολυτελή, all inclusive Χριστούγεννα, στο Bansko της Βουλγαρίας!!! Ένα πακέτο που περιλαμβάνει διαμονή για 4 μέρες, 3 νύχτες για 1 άτομο σε δίκλινο Studio, γεύματα πρωί-μεσημέρι-απόγευμα-βράδυ σε μπουφέ μαζί με αναψυκτικά, ροφήματα, μπύρα και κρασί, για εορταστικές διακοπές που θα κάνετε καιρό να τις λησμονήσετε!!! Στο πολυτελές ξενοδοχείο ST. George Ski & Spa 4*. Αξίας 235€. Έκπτωση 40% : Η προσφορά ισχύει για την περίοδο 24/12/2014 έως 27/12/2014. Το κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και περιλαμβάνει: a. διαμονή για 4 μέρες, 3 νύχτες για 1 άτομο σε δίκλινο Studio, b. all inclusive (Πρωί – Μεσημέρι – Απόγευμα – Βράδυ Πλούσιος Μπουφές και όλα τα αναψυκτικά, Μπύρα, κρασί, τσάι, καφές, χυμοί, σοκολάτα). Στο ξενοδοχείο το SPA είναι δωρεάν. Η επιμήκυνση της διαμονής είναι δυνατή μετά από συνεννόηση μαζί μας και με την ανάλογη οικονομική επιβάρυνση. Εάν κάποιος πελάτης επιθυμεί διαφορετικές ημερομηνίες, είναι εφικτό μετά από τηλεφωνική συνεννόηση μαζί μας. Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή. Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη για προσωπική χρήση ή υπό τη μορφή δώρου για συγγενείς και φίλους. Yπάρχει δυνατότητας μεταφοράς με λεωφορείο από Αθήνα με κόστος 50€ το άτομο (μετ’ επιστροφή) και λεωφορείο από Θεσσαλονίκη με κόστος 25€ το άτομο (μετ’ επιστροφή). Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με την αγορά του κουπονιού απο το bestofferz.gr και όχι με απευθείας κράτηση στο ξενοδοχείο. Η επιχείρηση δεν θα δεχτεί κανένα πελάτη με την τιμή προσφοράς χωρίς να έχει προηγηθεί αγορά του κουπονιού. Για πληροφορίες σχετικά με το ξενοδοχείο (διαθεσιμότητα, κρατήσεις κλπ.) απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στο 2118501086 ή mail στο info@bestofferz.gr από Δευτέρα έως Παρασκευή 10.30-18.00 ή συμπλήρωση της φόρμας κρατήσεως (κάντε κράτηση).
αρχική αξία: 235 €έκπτωση: 40%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 11 μέρες 13 ΑΓΟΡΕΣ
Ξενοδοχεία ΛΗΓΕΙ σε 1 μέρα
76
Λίμνη Πλαστήρα! 76€ από 140€ για 3 μέρες, 2 νύχτες, σε δίκλινο δωμάτιο, παραδοσιακό πρωινό σε μπουφέ, welcome drink, early check-in και late check-out και δωρεάν διαμονή για 1 παιδί έως 5 ετών - Ή - 109€ από 210€ για 4 μέρες, 3 νύχτες για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο, με δυνατότητα αναβάθμισης σε σουίτα με τζάκι, για να απολαύσετε ξέγνοιαστες διακοπές μακριά από την φασαρία της πόλης, σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον με καταπληκτική θέα στα βουνά των Αγράφων αλλά και στη λίμνη Πλαστήρα, στο Pezoula Hotel στα Καλύβια Πεζούλας. Έκπτωση 46%. : Η προσφορά ισχύει έως και 30/11/2014. Η προσφορά για τα 76€ από 140€ περιλαμβάνει αναλυτικά: a. 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο, b. Παραδοσιακό πρωινό σε μπουφέ, c. welcome drink, d. early check-in και late check-out κατόπιν διαθεσιμότητας και e. δωρεάν διαμονή για 1 παιδί έως 5 ετών. Η προσφορά για τα 109€ από 210€ περιλαμβάνει αναλυτικά: a. 3 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο, b. Παραδοσιακό πρωινό σε μπουφέ, c. welcome drink, d. early check-in και late check-out κατόπιν διαθεσιμότητας και e. δωρεάν διαμονή για 1 παιδί έως 5 ετών. Η προσφορά για τα 99€ από 200€ περιλαμβάνει αναλυτικά: a. 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα σε σουίτα με τζάκι, b. Παραδοσιακό πρωινό σε μπουφέ, c. welcome drink, d. early check-in και late check-out κατόπιν διαθεσιμότητας και e. δωρεάν διαμονή για 1 παιδί έως 5 ετών. Η προσφορά για τα 139€ από 290 περιλαμβάνει αναλυτικά: a. 3 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα σε σουίτα με τζάκι, b. Παραδοσιακό πρωινό σε μπουφέ, c. welcome drink, d. early check-in και late check-out κατόπιν διαθεσιμότητας και e. δωρεάν διαμονή για 1 παιδί έως 5 ετών. Για παιδί άνω των 5 ετών ή για τρίτο άτομο υπάρχει επιπλέον χρέωση 10€ ανά διανυκτέρευση. Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείου με την άφιξη σας. Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν και αθροιστικά (πχ με την αγορά 2 κουπονιών – 4 συνεχόμενες διανυκτερεύσεις κτλ). Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη για προσωπική χρήση ή υπό τη μορφή δώρου για συγγενείς και φίλους Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με την αγορά του κουπονιού απο το bestofferz.gr και όχι με απευθείας κράτηση στο ξενοδοχείο. Η επιχείρηση δεν θα δεχτεί κανένα πελάτη με την τιμή προσφοράς χωρίς να έχει προηγηθεί αγορά του κουπονιού. Για πληροφορίες σχετικά με το ξενοδοχείο (διαθεσιμότητα, κρατήσεις κλπ.) απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στο 2118501086 ή mail στο info@bestofferz.gr από Δευτέρα έως Παρασκευή 10.30-18.00 ή συμπλήρωση της φόρμας κρατήσεως (κάντε κράτηση).
αρχική αξία: 140 €έκπτωση: 46%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 11 μέρες 15 ΑΓΟΡΕΣ
Ξενοδοχεία ΛΗΓΕΙ σε 11 ώρες
115
Bansko! 115€ το άτομο για 4 μέρες, 3 νύχτες σε δίκλινο studio με ημιδιατροφή και δωρεάν αναψυκτικά, χυμούς, μπύρες, κρασί και ροφήματα, για αξέχαστες Χριστουγεννιάτικες διακοπές στο ειδυλλιακής ομορφιάς τοπίο του Bansko και στο 4* Spa Hotel Emerald. Αξίας 192€. Έκπτωση 40% : Η προσφορά ισχύει για την περίοδο 24/12/2014 έως 27/12/2014. Το κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και περιλαμβάνει: a. διαμονή για 4 μέρες, 3 νύχτες για 1 άτομο σε δίκλινο Studio, b. ημιδιατροφή και δωρεάν αναψυκτικά, χυμούς, μπύρες, κρασί και ροφήματα. Στο ξενοδοχείο το SPA είναι δωρεάν. Η επιμήκυνση της διαμονής είναι δυνατή μετά από συνεννόηση μαζί μας και με την ανάλογη οικονομική επιβάρυνση. Εάν κάποιος επιθυμεί διαφορετικές ημερομηνίες, είναι εφικτό μετά από τηλεφωνική συνεννόηση μαζί μας. Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή. Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη για προσωπική χρήση ή υπό τη μορφή δώρου για συγγενείς και φίλους. Yπάρχει δυνατότητας μεταφοράς με λεωφορείο από Αθήνα με κόστος 50€ το άτομο (μετ’ επιστροφή) και λεωφορείο από Θεσσαλονίκη με κόστος 25€ το άτομο (μετ’ επιστροφή). Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με την αγορά του κουπονιού απο το bestofferz.gr και όχι με απευθείας κράτηση στο ξενοδοχείο. Η επιχείρηση δεν θα δεχτεί κανένα πελάτη με την τιμή προσφοράς χωρίς να έχει προηγηθεί αγορά του κουπονιού. Για πληροφορίες σχετικά με το ξενοδοχείο (διαθεσιμότητα, κρατήσεις κλπ.) απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στο 2118501086 ή mail στο info@bestofferz.gr από Δευτέρα έως Παρασκευή 10.30-18.00 ή συμπλήρωση της φόρμας κρατήσεως (κάντε κράτηση).
αρχική αξία: 192 €έκπτωση: 40%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 11 μέρες 19 ΑΓΟΡΕΣ
Ξενοδοχεία ΛΗΓΕΙ σε 1 μέρα
59
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΚΔΡΟΜΗ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. Η Οικειότητα, η Ζεστασιά και η Φιλοξενία Είναι Αυτά που Χαρακτηρίζουν το Ξενοδοχείο Γαλαξίας. Μόνο με 59€,σας Προσφέρει Δύο(2) Διανυκτερεύσεις για Δύο(2) Άτομα, σε Δίκλινο Δωμάτιο με Πρωινό, Έτσι Απλά... για να Περάσετε όμορφα!!! Μία Προσφορά Αρχικής Αξία 100 - ΈΚΠΤΩΣΗ 41%. : ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ Μόνο με 59€ - αρχικής αξίας 100€ - ΕΚΠΤΩΣΗ 41% Το ξενοδοχείο Γαλαξίας με τα δύο κτίρια του μπορεί και σας προσφέρει άνετη & ευχάριστη διαμονή. Bρίσκεται στην παλιά πόλη του Λουτρακίου, πάνω στην κεντρική οδό Λουτράκι – Λουτρά και διαθέτει 30 όμορφα διακοσμημένα δωμάτια, ιδανικά για ξεχωριστές και ξεκούραστες διακοπές. Μία Προσφορά από το Ξενοδοχείο Γαλαξίας... Η Προσφορά Αφορά: Διαμονή δύο(2) διανυκτερεύσεων για Δύο(2) άτομα σε δίκλινο δωμάτιο. Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό Λοιπές Παρατηρήσεις: Απαιτείται τηλεφωνική κράτηση μετά την αγορά του κουπονιού. Μπορείτε να απολαύσετε επιπλέον δραστηριότητες σε προνομιακές τιμές με επιλογή από: Η συγκεκριμένη επιχείρηση δεν δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 2310764406 6987290733. ( Ώρες επικοινωνίας 09:00-16:00). Aν κάνετε αγορά κουπονιού με τραπεζικό λογαριασμό, μπορείτε να κάνετε την κατάθεσή εως και 2 ημέρες μετά τη λήξη της προσφοράς. Περίοδος Υλοποίησης Κουπονιού: Μπορείτε να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας έως τις 31/12/2014. Ισχύει για το Τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου. Ωράριο Λειτουργίας: Όλες τις ημέρες. Τηλέφωνο Επικοινωνίας: Το τηλέφωνο της επιχείρησης θα το βρείτε στο κουπόνι σας. Κουπόνια: Κάθε κουπόνι ισχύει για ένα δωμάτιο. Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστα κουπόνια για εσάς ή με τη μορφή δώρου για συγγενείς και φίλους.
αρχική αξία: 100 €έκπτωση: 41%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 9 μέρες 8 ΑΓΟΡΕΣ
Ξενοδοχεία ΛΗΓΕΙ σε 29 ημέρες
160
Αξέχαστες Διακοπές στο Θέασις Suites!!160€ από 380€ για ένα εκπληκτικό 3ήμερο (2 διανυκτερεύσεις) δύο ατόμων με πρωινό σε πανέμορφη πέτρινη σουίτα με jacuzzi και τζάκι με Δωρεάν ξύλα, στον Ξενώνα Θέασις Suites, στα Τρίκαλα Κορινθίας!! Μόλις 1.30 ώρα από την Αθήνα, σε ένα καταπράσινο και ήσυχο περιβάλλον!! Έκπτωση 50%!! : Το κουπόνι είναι ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ στον Ξενώνα Θέασις Suites, στα Τρίκαλα Κορινθίας. Ισχύει για Δευτέρα έως Πέμπτη. Εξαιρούνται οι επίσημες αργίες. Η προσφορά περιλαμβάνει: ~ Ένα 3ήμερο (2 διανυκτερεύσεις) δύο ατόμων με πρωινό σε πανέμορφη πέτρινη σουίτα με jacuzzi και τζάκι με Δωρεάν ξύλα. Δυνατότητα επέκτασης της διαμονής σας για Παρασκευή, Σάββατο ή Κυριακή με επιβάρυνση 80€ για ΔΥΟ (2) διανυκτερεύσεις ακόμα, όπου καταβάλλετε απευθείας στο ξενοδοχείο. Ο Ξενώνας Θέασις Suites παρέχει σε όλες τις σουίτες αυτόνομη θέρμανση, 2 τηλεοράσεις LCD, DVD, Wi-fi, μπάνιο με jacuzzi 2 ατόμων, στεγνωτήρα μαλλιών, χρηματοκιβώτιο, φούρνο μικροκυμάτων, σίδερο σιδερώματος, πλήρως εξοπλισμένο κουζινάκι και ψυγείο. Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη για προσωπική χρήση, για συγγενείς και φίλους. Πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για έλεγχο διαθεσιμότητας στο τηλέφωνο: 2106200443 όπου θα αναφέρετε τις επιθυμητές ημερομηνίες κράτησης. Μετά την κράτηση γίνονται μόνο αλλαγές κι όχι ακυρώσεις, τουλάχιστον 5 ημέρες νωρίτερα. Είναι απαραίτητη η εκτύπωση του κουπονιού σας και η προσκόμιση του.
αρχική αξία: 380 €έκπτωση: 58%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 1 μήνα 12 ΑΓΟΡΕΣ
Ξενοδοχεία ΛΗΓΕΙ σε 23 ώρες
75
Ξέγνοιαστες διακοπές στην Κεφαλονιά, με διαμονή 4 ημερών (3 διανυκτερεύσεις), για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο 75€ από 125€, για την περίοδο 1/05 – 30/06 & 1/09 – 31/10/2014, στα φιλόξενα ΚΑΤΕΡΙΝΑ STUDIOS, χωρίς πρωινό, στην ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ με δωρεάν διαμονή για παιδί έως 5 ετών. : ΤαKaterina StudiosΤα Katerina studios βρίσκονται στο χωριό Σβορωνάτα, στη νότια ακτή τηςΚεφαλονιάς. Απέχουν μόλις 500μ από την παραλία του Αη Χέλη και 1 χλμ. από τις αμμώδειςπαραλίες Άβυθο και Άμμες. Η εγκάρδια φιλοξενίατου Γιώργου και της Kathy, ιδιοκτητών των Katerina studios θα κλέψει τηνκαρδιά σας. Ο Γιώργος λειτουργεί στο χώρο το όμορφο μπαρ George Crazy, όπου μπορείτε πιείτε το ποτό σας, να μοιραστείτε τιςεμπειρίες σας και να κάνετε νέουςφίλους. Τα καταλύματαβρίσκονται σε τρεις ορόφους και αποτελούνται από άνετα στούντιο καιδιαμερίσματα ενός υπνοδωματίου που διαθέτουν τηλεόραση & τουαλέτα με ντουζ. Πολύ κοντά θα βρείτεsuper market, εστιατόρια, μπαρ κλπ. Όροι& Στοιχεία της Προσφοράς Η χρήση του κάθε κουπονιού ισχύει για την περίοδο 1/05 – 30/06 & 1/09 – 31/10/2014 με late check-out κατόπιν διαθεσιμότητας. - Κάθε κουπόνι ισχύει για 2 άτομα. - 1ο παιδί έως 5 ετών: Δωρεάν, 2ο παιδί 6-12 ετών: 7 Ευρώ την διαν/ση - Η διαμονή θα είναι σε δίκλινα δωμάτια (studio) ή διαμερίσματα (Apartment). - Η επιλογή του καταλύματος διαμονής εναπόκειται στην ευχέρεια του ταξιδιωτικού γραφείου με γνώμονα πάντοτε την διαθεσιμότητα των καταλυμάτων στις ημερομηνίες που επιλέγει ο αγοραστής κουπονιών. - Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός κουπονιών ανά χρήστη, για τον ίδιο, τους συγγενείς ή φίλους. - Έλεγχος διαθεσιμότητας στο 213 0053000 - Κρατήσεις γίνονται δεκτές μόνο από τους κατόχους των κουπονιών. - Μεταβίβαση κουπονιών σε τρίτους γίνεται μόνο από τους κατόχους και με έγκαιρη ενημέρωση στο ταξιδιωτικό γραφείο VELAS TOURS. Δείτε άλλες εκπληκτικές προσφορές - προσφορά και αγοράστε εύκολα τα εκπτωτικά κουπόνια σας.
αρχική αξία: 125 €έκπτωση: 40%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 6 μήνες 7 ΑΓΟΡΕΣ
Ξενοδοχεία ΛΗΓΕΙ σε 3 ημέρες
219
SUPER DEAL για την 28η Οκτωβρίου: Μόνο 219€ από 320€ (-32%) για 4ήμερη απόδραση, με Ημιδιατροφή, στο ''Akti Taygetos Conference Resort 4*'' στην πανέμορφη Καλαμάτα. : 4* Akti Taygetos Conference Το ξενοδοχείο AKTI TAYGETOS - CONFERENCE RESORT, είναι ένα σύγχρονο ξενοδοχείο που συνδυάζει την ποιότητα των υποδομών και αρτιότητα των εγκαταστάσεων με τη διακριτική πολυτέλεια και την σαγηνευτική απλότητα. Η απαράμιλλη φυσική ομορφιά της περιοχής με τις πανέμορφες παραλίες δημιουργούν μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα φιλοξενίας. Το Akti Taygetos Conference είναι αμφιθεατρικά χτισμένο, δίπλα στη θαλάσσα μέσα σε καταπράσινους κήπους 16 στρεμμάτων, με θέα τον σμαραγδένιο Μεσσηνιακό Κόλπο αλλά και τον μυθικό Ταΰγετο και προσφέρει στους επσκέπτες αληθινά προσεγμένες υπηρεσίες μιας οικογενειακής παραδοσιακής επιχείρησης, υψηλή αισθητική, κομψότητα και κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα. Στην άκρη της Καλαμάτας, στις υδάτινες παρυφές της, λίγα λεπτά από το πολύβουο κέντρο της και το λιμάνι - μόλις 14χ.λ.μ. από το αεροδρόμιο - αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για μια ολοκληρωμένη πρόταση καλοκαιρινών διακοπών και επαγγελματικών ταξιδιών για όλο το χρόνο και τις 4 εποχές!
αρχική αξία: 320 €έκπτωση: 32%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 8 μέρες 5 ΑΓΟΡΕΣ
Ξενοδοχεία ΛΗΓΕΙ σε 11 ώρες
59
59€ ανά ημέρα το άτομο για μια αξέχαστη εμπειρία με ιστιοπλοϊκό, για 2 έως 10 άτομα, με προορισμό της επιλογής σας, από 3 έως 10 ημέρες, είτε για να οργανώσετε το δικό σας ξεχωριστό bachelor party. Οργανωθείτε με την παρέα σας και απολαύστε τα καταγάλανα νερά της Ελλάδας με ένα σύγχρονο ιστιοπλοϊκό σκάφος που διαθέτει όλες τις ανέσεις, από την Scanner Sailing, αρχικής αξίας 160€! : Η προσφορά ισχύει έως 30/11/2014 Το κάθε κουπόνι ισχύει για μία μέρα μόνο, και είναι για ένα άτομο. Απαιτούνται 6 κουπόνια για να σαλπάρει το ιστιοπλοϊκό. Μπορούν να αγοραστούν και τα 6 κουπόνια από 1 ή 1 έως 10 άτομα για να αποπλεύσει το σκάφος. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: είναι ένα ζευγάρι και το θέλει για 2 μέρες. Θα πρέπει να αγοράσει 12 κουπόνια σύνολο. Privet διακοπές στη θάλασσα, αποκλειστικά και μόνο για 2 έως 10 άτομα. Αναχώρηση από Γλυφάδα με προορισμό της επιλογής σας Για bachelor party απαιτούνται minimum 10 κουπόνια. Απαιτείται τηλεφωνική κράτηση στο 6972423443 Πριν από την αγορά του κάθε κουπονιού, υπάρχει η δυνατότητα, να επισκεφτείτε το σκάφος για να το δείτε από κοντά.
αρχική αξία: 160 €έκπτωση: 63%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 15 μήνες 25 ΑΓΟΡΕΣ
Κρουαζιέρες ΛΗΓΕΙ σε 3 ημέρες
98
ATERON SUITES HOTEL AND SPA!!!98€ από 200€ για ανεπανάληπτο 3ήμερο (2 διανυκτερεύσεις) δύο ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο, πρωινό σε μπουφέ, μπουκάλι κρασιού για καλωσόρισμα, στο Ξενοδοχείο Ateron στο Αμύνταιο Φλώρινας!! ΔΩΡΟ ένα πακέτο Spa σε Prive χώρο!! Απολαύστε διαμονή υψηλού επιπέδου και επισκεφτείτε τοποθεσίες που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το ATERON και αποτελούν ιδανικούς προορισμούς για ημερήσιες εκδρομές και αποδράσεις. Έκπτωση 51%!! : Το κουπόνι είναι ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ και ισχύει έως τις 30/11/2014 στο ATERON SUITES HOTEL AND SPA, μόλις 20 λεπτά από την πόλη της Φλώρινας. Το κάθε κουπόνι περιλαμβάνει: ~ Τρείς ημέρες (2 διανυκτερεύσεις) διακοπών για δύο άτομα σε δίκλινο δωμάτιο. Και απολαύστε για τις ημέρες διαμονής ΟΛΑ τα παρακάτω: ~ Πλούσιο πρωινό σε μπουφέ ~ Ένα μπουκάλι κρασί ~ ΔΩΡΟ ένα πακέτο Spa σε Prive χώρο με χρήση σάουνας, χαμάμ, τζακούζι, πισίνα με καταρράκτη, σύστημα αντίθετης κολύμβησης και θερμαινόμενα ανάκλιντρα. Τα 20 ευρύχωρα δωμάτια του Άτερον προσφέρουν διαμονή υψηλού επιπέδου, παρέχοντας όλες τις ανέσεις. Παροχές: Τηλεόραση, Κλιματισμός, Κεντρική θέρμανση, Μπαλκόνι, Τηλέφωνο, Μίνι μπαρ, Γραφείο εργασίας, Πρόσβαση στο internet, Στεγνωτήριο μαλλιών. Για ένα παιδί έως 10 ετών η διαμονή είναι δωρεάν, στο κρεβάτι των γονιών του. Για άτομα άνω των 10 ετών επιπλέον 10€ ανά διανυκτέρευση που καταβάλλεται απευθείας στο ξενοδοχείο. Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση και υπό μορφή δώρου. Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν και αθροιστικά πχ με την αγορά 2 κουπονιών – 4 συνεχόμενες διανυκτερεύσεις. Επιβεβαίωση κράτησης και έλεγχο διαθεσιμότητας στο τηλέφωνο 2106200443, για την γνωστοποίηση της επιθυμητής ημερομηνίας. Οι κρατήσεις κλείνονται πάντα με βάση την διαθεσιμότητα. Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή. Για ακυρώσεις κρατήσεων ισχύει η Πολιτική Ακύρωσης για κάθε Ξενοδοχείο.
αρχική αξία: 200 €έκπτωση: 51%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 28 μέρες 14 ΑΓΟΡΕΣ
Ξενοδοχεία ΛΗΓΕΙ σε 23 ώρες
185
ΔΙΑΚΟΠΕΣ στην ΑΡΙΔΑΙΑ. Στο πολυτελές Chateau Rond Suites 5*****, μόνο 185€ από 380€, για τριήμερη διαμονή (2 νύχτες) πολυτέλειας & χαλάρωσης σε δίκλινη σουΐτα JUNIOR, ή 195€ σε δίκλινα σουίτα DELUX. Βρίσκεται πολύ κοντά στα υαματικά λουτρά Πόζαρ, στο Λουτράκι Αριδαίας. Περιλαμβάνεται ημιδιατροφή (πρωινό & βραδινό) & δωρεάν χρήση χαμάμ, σάουνας & υδρομασάζ. Η προσφορά ισχύει για τις εξής ημερομηνίες: 01/10 - 10/12, για Σαββατοκύριακα ΕΚΤΟΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. Έκπτωση για σας 58% : Νιώστε μοναδικοί στο υπερπολυτελές περιβάλλον του Chateau Rond Suites που όλο το καλοκαίρι σας προσφέρει ένα υπέροχο τριήμερο σε υπερπολυτελή, όμορφα διακοσμημένα και πεντακάθαρα δωμάτια με ημιδιατροφή (πρωινό & γεύμα) και δωρεάν χρήση χαμάμ, υδρομασάζ και σάουνας Τι αγοράζετε… Στο πολυτελές ξενοδοχείο Chateau Rond Suites 5***** , στην Αριδαία, μόνο 178€ από 380€, για τριήμερη διαμονή (2 νύχτες) πολυτέλειας & χαλάρωσης σε δίκλινη σουΐτα JUNIOR, ή 188 σε δίκλινα σουίτα DELUX Η προσφορά αφορά τη διαμονή δύο ατόμων σε δίκλινη σουΐτα στο Chateau Rond Suites στo Λουτράκι Αριδαία Πέλλας (2 χλμ από τα υαματικά λουτρά Πόζαρ) και περιλαμβάνει : (Α) Πρωινό (σε μπουφέ στην κομψά διακοσμημένη αίθουσα πρωινού ή στο δωμάτιο σας)(Β) Γεύμα δύο ατόμων στο restaurant "Υδρόλιθος" (ότι ώρα επιθυμείτε από τις 13:00 έως 23:00)(Γ) Δωρεάν χρήση χαμάμ και σάουνας(Δ) Δωρεάν χρήση Internet (wifi)(E) Early check-in, Late check-out (κατόπιν συνεννόησης) Το ξενοδοχείο διαθέτει, ιδιωτικό χώρο στάθμευσης στις εγκαταστάσεις του καθώς και ανδρική μπουτίκ με δημιουργίες του Μάκη Τσέλιου! Επικοινωνείστε τώρα με το 213 00 53 000 για έλεγχο διαθεσιμότητας Το Κέντρο Spa Στο κέντρο SPA του Ξενοδοχείου μπορείτε να χαρείτε εκτός από το χαμάμ, το υδρομασάζ και την σάουνα, χαλαρωτικές περιποιήσεις μασάζ, πριβέ θερμαινόμενες πισίνες ή αναζωογονητικές θεραπείες για πρόσωπο και σώμα με προϊόντα υψηλής ποιότητας. . Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς Το κουπόνι ισχύει για δύο άτομα σε δίκλινη σουΐτα Η προσφορά ισχύει για τις εξής ημερομηνίες: 01/10 - 10/12, για Σαββατοκύριακα ΕΚΤΟΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Για έλεγχο διαθεσιμότητας, παρακαλούμε επικοινωνείστε με το 213 00 53 000 για την γνωστοποίηση της επιθυμητής ημερομηνίας κράτησης. Παιδιά έως 6 ετών Δωρεάν και για παιδιά από 6 έως 12 ετών ή ενήλικες σε τρίκλινο, επιπλέον 10€ ανά διανυκτέρευση Μπορούν να αγοραστούν πολλαπλά κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο αθροιστικά ή, με τη μορφή δώρου, από συγγενείς και φίλους. Κρατήσεις γίνονται δεκτές μόνο από τους κατόχους των κουπονιών. Για αλλαγή κράτησης απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 15 μέρες νωρίτερα Μεταβίβαση κουπονιών σε τρίτους γίνεται μόνο από τους κατόχους και με έγκαιρη ενημέρωση του Chateau Rond Suites Για ακυρώσεις ισχύει η πολιτική ακύρωσης του καταλύματος Απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού σε έντυπη μορφή. Την αποκλειστική ευθύνη για την άψογη εξυπηρέτηση σας, κατά τη διαμονή σας στο κατάλυμα, φέρει το Chateau Rond Suites Τα λουτρά Πόζαρ Οι πηγές των λουτρών Πόζαρ βρίσκονται σε υψόμετρο 360-390 μ. Απέχουν μόλις 2χλμ από το ξενοδοχείο και είναι γνωστές για τις ιαματικές αλλά και τις χαλαρωτικές τους ιδιότητες. Η θερμοκρασία του νερού αγγίζει τους 37ο C. Πέντε ιαματικές πηγές αναβλύζουν κατά μήκος της κοίτης του θερμοπόταμου, ο οποίος συνεχίζει τη ροή του στη λεκάνη της Αλμωπίας. Τα νερά ανακηρύχθηκαν ιαματικά το 1920 αφού για αιώνες πρόσφεραν την ευεργετική τους επίδραση στον άνθρωπο. Μπορείτε να επιλέξετε τις κλειστές ή τις ανοικτές πισίνες, καθώς επίσης και τον καταρράκτη για να απολαύσετε μία ξεχωριστή εμπειρία στη φύση. Περπατήστε στο φαράγγι των λουτρών και επισκεφθείτε το σπήλαιο. Η περιοχή που ενδείκνυται για πεζοπορία, ορειβασία και αναρρίχηση θα σας ξετρελάνει Δείτε άλλες εκπληκτικές προσφορές - προσφορά και αγοράστε εύκολα τα εκπτωτικά κουπόνια σας.
αρχική αξία: 380 €έκπτωση: 51%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 19 μέρες 9 ΑΓΟΡΕΣ
Ξενοδοχεία ΛΗΓΕΙ σε 2 ημέρες
169
Περάστε ένα παραμυθένιο τριήμερο στο Πήλιο με διαμονή Με διαμονή στο Manthos Hotel Resort and Spa 4* για 2 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό και δείπνο. Η διαμονή ενός παιδιού είναι δωρεάν! Προσφορά του γραφείου μας επίσκεψη στο spa του ξενοδοχείου!! : Το ξενοδοχείο Mετά την πλήρη αναβάθμιση όλων των υπηρεσιών μας και των χώρων μας, σας περιμένουμε να σας φιλοξενήσουμε στις εγκαταστάσεις μας. Στα 1200 μ. υψόμετρο , μέσα στην καρδιά του βουνού των κενταύρων, και μόλις 1,5 χλμ. από το χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου, ‘Αγριόλευκες’, διαθέτουμε 40 διαφορετικά δωμάτια, όλα με τον χαρακτήρα του Πηλίου, και θέα στον Παγασητικό κόλπο και στο Χιονοδρομικό κέντρο. Ξύλινα δάπεδα και μασίφ υπέρδιπλες κρεβατοκάμαρες, άλλες παραδοσιακές, ρομαντικές και άλλες μοντέρνες αλλά επιβλητικές, ιδιωτικά λουτρά με μπανιέρες υδρομασάζ για στιγμές χαλάρωσης, σουίτες με τζάκι για τις κρύες νύχτες του χειμώνα, γυμναστήριο πλήρως εξοπλισμένο σε καινούριο χώρο στις εγκαταστάσεις μας, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα με υδροθεραπείες, χώρος SPA , με Ηammam, Sauna , & Jacuzzi, γήπεδα ποδοσφαίρου άμεσα προσβάσιμα , κλειστό γήπεδο μπάσκετ , αυλή με γκαζόν που περιβάλλει το ξενοδοχείο και παιδική χαρά για τους μικρούς μας φίλους. & για τους λάτρεις της ελληνικής πηλιορείτικης κουζίνας, το εστιατόριο Έλαιον από το 1910, είναι κοντά σας με νέα ατμόσφαιρα και παραδοσιακά πιάτα.... Το ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΝΘΟΣ Α.Ε στα ΧΑΝΙΑ ΠΗΛΙΟΥ ιδρύθηκε το 1910 και συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του μέχρι σήμερα λειτουργώντας καθημερινά όλο το χρόνο. Σε υψόμετρο 1200 μ. πλαισιωμένο από πυκνό δάσος οξιάς, είναι το πέρασμα από το Δυτικό στο Ανατολικό Πήλιο. Πρόκειται για ένα φημισμένο χάνι ,όπου διανυκτέρευαν οι ταξιδιώτες και οι έμποροι. Σήμερα αποτελεί ένα προορισμό ταυτισμένο με την οικογενειακή φιλοξενία. Μόλις 2 χλμ. από το χιονοδρομικό κέντρο Αγριόλευκες, οι λάτρεις του σκι κατηφορίζουν τις πλαγιές με τα παγωμένα σαν απολιθώματα δέντρα, αγναντεύοντας αριστερά τους τον Παγασητικό και δεξιά τους το Αιγαίο. Στο βουνό των Κενταύρων, σε μια περιοχή όπου η φύση οργιάζει, κάνοντας το τοπίο κάθε εποχή μοναδικό, το βουνό που ο μύθος αναφέρει σαν τη θερινή κατοικία των θεών του Ολύμπου , υψώνεται επιβλητικό και καταπράσινο πάνω από το Βόλο, ανάμεσα στον Παγασητικό Κόλπο και το Αιγαίο Πέλαγος. Στη μαγική ατμόσφαιρα του Πηλιορείτικου τοπίου, σμίγει η ιστορία με τον θρύλο, το άγριο με το ήρεμο, το χθες με το σήμερα. Πάνω όμως απ' όλα αυτά, είναι η παραδείσια φύση του Πηλίου που μαγνητίζει και εκστασιάζει τους πολυάριθμους επισκέπτες του. Διαμονή Το Manthos Hotel Resort & Spa, διαθέτει συνολικά 40 δωμάτια, συνδυάζει οικογενειακή ατμόσφαιρα και όλες τις σύγχρονες ανέσεις, όπως όλα τα δωμάτια με κεντρική θέρμανση, τηλεόραση, αυτόνομο ΤΗΛΈΦΩΝΟ , χρηματοκιβώτιο, μπάνιο με συνεχόμενο ζεστό νερό και στεγνωτήρα μαλλιών. Όλοι οι χώροι του ξενοδοχείου αποπνέουν ομορφιά, ζεστασιά και γαλήνη. Εστιατόριο Τοπικές ,παραδοσιακές συνταγές μπορούν οι πελάτες μας να απολαύσουν στο εστιατοριο μας, διπλα στα δυο τζακια ,τις νοστιμότατες Πηλιορείτικες συνταγές, και την σπιτική κουζίνα μας όπου φημίζεται εδώ και χρόνια. Το ξενοδοχείο μας ,που παραμένει όλο το χρόνο ανοιχτό, χαρίζει ατμοσφαιρικό περιβάλλον δίπλα στα τζάκια,τις κρύες νύχτες του χειμώνα, ενώ μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας στο μπαρ του ξενοδοχείου, βλέποντας το χιόνι δίπλα σας να πέφτει, και τους καλοκαιρινούς μήνες να περιπλανηθείτε στις πολυάριθμες αυλές του και στον καταπράσινο κήπο και την στην πισίνα. Το πρωινό γεύμα αποτελείται από διαλεχτά ντόπια προϊόντα, ολόφρεσκα που παρασκευάζονται με φροντίδα από τους ιδιοκτήτες. Σπα- Αθλητικές Εγκαταστάσεις Ένα εξαιρετικό σημείο διακοπών spa , στα 1200 μ. υψόμετρο, στο βουνό των Κενταύρων. Συνδιασμος ζεστής φιλοξενίας και ανανέωσης ... Ξεκινήστε ένα μαγευτικό ταξίδι μέσα στο ιστορικό βουνό των Κενταύρων ,με μια επίσκεψη στο Apres Ski Spa του ξενοδοχείου μας, και ενισχύστε την άποψη σας για την περιοχή μας με την μοναδική θέα προς το χιονοδρομικό κέντρο και τον Παγασητικό Κόλπο.. Νότα ξεκούρα
αρχική αξία: 450 €έκπτωση: 62%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 13 μήνες 67 ΑΓΟΡΕΣ
Κούρεμα ΛΗΓΕΙ σε 2 μέρες
139
139€ τα 2 άτομα για 3 ημέρες-2 διανυκτερεύσεις για μία αξέχαστη απόδραση στο βουνό των θεών, στο μαγικό Λιτόχωρο. Απολάυστε την πολυτελή φιλοξενία του 4* Olympus Mediterranean Boutique Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό. Δωρεάν διαμονή για 1 παιδί έως 14 ετών. Ένα πολυτελές ξενοδοχείο σας περιμένει για να σας προσφέρει την απόλυτη χαλάρωση. Η προσφορά ισχύει και για το 3/ήμερο της 28ής Οκτωβρίου. Αρχικής αξίας 230€. Έκπτωση 40% : Πληροφορίες για 4* Olympus Mediterranean Boutique Hotel. http://www.mediterraneanhotels.gr/content.asp?id=3 Αυτό το εκπληκτικό ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την κεντρική πλατεία του Λιτόχωρου, και διαθέτει δωμάτια και κοινόχρηστους χώρους με όμορφη διακόσμηση, καθώς και εξαιρετικές εγκαταστάσεις σπα. Το Mediterranean Olympus Hotel προσφέρει ένα εξαιρετικό σκηνικό για την διαμονή σας στο Λιτόχωρο, συνδυάζοντας την λαμπρότητα του παρελθόντος με μοντέρνες λεπτομέρειες. Κάθε δωμάτιο έχει προσεγμένη διακόσμηση με προσοχή στη λεπτομέρεια και στόχο την άνεση. Απολαύστε τις κομψές πινελιές και την χαλαρωτική ατμόσφαιρα γύρω σας και θαυμάστε την όμορφη θέα του Λιτόχωρου από το ευρύχωρο μπαλκόνι σας. Τους κρύους μήνες, ζεσταθείτε δίπλα στο τζάκι του δωματίου σας. Μπορείτε να ξεκινήσετε τη μέρα σας με έναν πλούσιο μπουφέ πρωινού στον εκλεπτυσμένο χώρο του εστιατορίου του Mediterranean Olympus Hotel. Κατά την διάρκεια της διαμονής σας παρέχεται δωρεάν ασύρματο internet και δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης. Αυτό το όμορφο ξενοδοχείο απέχει μόλις μερικά βήματα από πολλά εστιατόρια και καταστήματα του Λιτόχωρου. Είναι επίσης κοντά σε διάφορα μονοπάτια πεζοπορίας του Ολύμπου. Μετά από μια μέρα περιηγήσεων ή πεζοπορίας, μπορείτε να χαλαρώσετε στο όμορφο σπα του Olympus Mediterranean και να απολαύσετε μια βουτιά στην εσωτερική πισίνα ή μια επίσκεψη στη σάουνα. Κλασική πολυτέλεια και παροχές υψηλού επιπέδου προσφέρουν μια ευχάριστη διαμονή. Το Λιτόχωρο αποτελεί ένα παραθεριστικό κέντρο, 24 χλμ. νότια από την Κατερίνη και μία από τις πιο γραφικές κωμοπόλεις του νομού Πιερίας. Οι ντόπιοι συνηθίζουν να το αποκαλούν «Πύλη των θεϊκών κατοικιών», καθώς είναι χτισμένο στις πλαγιές του Ολύμπου. Το Λιτόχωρο συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τη θάλασσα με το βουνό. Η θέα από την κωμόπολη προς τις κορυφές του Ολύμπου είναι μαγευτική, ενώ στα παράλιά της βρίσκεται μεγάλος αριθμός τουριστικών εγκαταστάσεων και παραθεριστικών οικισμών, που συγκεντρώνουν μεγάλο όγκο επισκεπτών, Ελλήνων και ξένων, όλο το χρόνο. Το πανέμορφο Λιτόχωρο, η πόλη των Θεών, στους πρόποδες του Ολύμπου, του μυθικού βουνού, βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τη κεντρική πλατεία. Το αρχαίο Δίον βρίσκεται μόλις 5 km μακριά , και 60 km σας χωρίζουν από το χιονοδρομικό κέντρο του Ελατοχωρίου. Αξιοθέατα αποτελούν: Η μαγευτική κοιλάδα του Ενιπέα , όπου τα νερά του ποταμού που κατεβαίνουν από τον Όλυμπο, σχηματίζοντας μικρές λίμνες, χάνονται ξαφνικά σε υπόγειες καταβόθρες. Εδώ, σύμφωνα με το μύθο, οι μαινάδες σπάραξαν το μάγο μουσικό Ορφέα και έριξαν το κεφάλι του στο βάραθρο. Το μοναστήρι του Αγίου Διονυσίου , που πρωτόχτισε ο Όσιος Διονύσιος γύρω στα 1500. Το 1828 το κατέστρεψαν οι Τούρκοι, ξαναχτίστηκε όμως πριν το 1856 για να ερημωθεί το 1943 από τους Γερμανούς που φοβούνταν ότι ήταν λημέρι ανταρτών. Οι κορυφές του Ολύμπου. Στην κορυφή Αγιος Αντώνιος αποκαλύφθηκαν ευρήματα (αναθηματικές επιγραφές, νομίσματα, κεραμική) που βεβαιώνουν την ύπαρξη ιερού του Δία των Ελληνιστικών Χρόνων. Ο αρχαιολογικός χώρος του Δίον. Σε αυτόν, έχει διαμορφωθεί αρχαιολογικό πάρκο, έκτασης 1.500 στρεμμάτων, σε μία περιοχή με πλούσια βλάστηση και τρεχούμενα νερά. MEGA-HOLIDAYS www.mega-holidays.gr Το ταξιδιωτικό μας γραφείο ιδρύθηκε το 2008 από τον Νεκτάριο Αναστασίου, στέλεχος πολλά χρόνια σε μεγάλα τουριστικά γραφεία και τουριστικές επιχειρήσεις. Η εμπειρία αλλά κυρίως η θέληση για σωστή εξυπηρέτηση στην ανάγκη για μετακινήσεις και διακοπές ιδιωτών και επιχειρήσεων δημιούργησε το Megia travel.
αρχική αξία: 230 €έκπτωση: 40%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 13 μέρες
Ξενοδοχεία ΛΗΓΕΙ σε 4 ημέρες
99
Διακοπές στο Ναύπλιο!! 99€ για τρεις (3) ημέρες/ δύο (2) διανυκτερεύσεις, δύο (2) ατόμων σε double room με ΠΡΩΙΝΟ στο «Palataki Apartments & Studios» στους Μύλους Ναυπλίου! 1 παιδί έως 5 ετών δωρεάν! Χαρίστε στον εαυτό σας μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας και επισκεφθείτε παράλληλα ιστορικά αξιοθέατα όπως το Παλαμήδι και το Μπούρτζι! : Το κουπόνι είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο. Η προσφορά περιλαμβάνει: 99€ για τρεις (3) ημέρες/ δύο (2) διανυκτερεύσεις, δύο (2) ατόμων σε double room με ΠΡΩΙΝΟ έως 30/11/2014 1 παιδί έως 5 ετών ΔΩΡΕΑΝ!! Για επιβεβαίωση κράτησης πρέπει να γίνει έλεγχος διαθεσιμότητας στο τηλέφωνο 2152152326, όπου θα αναφέρετε τις επιθυμητές ημερομηνίες κράτησης. Παροχές δωματίου: Διπλό κρεβάτι Ανατομικά στρώματα Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα / Μαγειρικά σκεύη A / C Θέρμανση Ψυγείο Τραπέζι / Καρέκλες LCD ΤV Σεσουάρ μαλλιών Wi-Fi Ασύρματο Internet ...
αρχική αξία: 190 €έκπτωση: 48%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 4 μήνες 24 ΑΓΟΡΕΣ
Ξενοδοχεία ΛΗΓΕΙ σε 1 μέρα
60
Οριστική αποτρίχωση με 6 συνεδρίες laser nd:Yag σε περιοχή της επιλογής σας από 60€, από το Κέντρο Κοσμητικής Ιατρικής Mediaspis δίπλα στο Σταθμό Μετρό Περιστερίου. : Η πρώτη συνεδρία πρέπει να πραγματοποιηθεί έως 31/12/2014. Κάθε κουπόνι απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες και περιλαμβάνει 6 συνεδρίες απoτρίχωσης με το κορυφαίο laser nd:Yag σε περιοχή της επιλογής σας. Με το κουπόνι των 60€ επιλέγετε 1 μικρή περιοχή από: γραμμή κοιλιάς γραμμή bikini άνω χείλος παρειές πηγούνι αφτιά ζυγωματικά θηλές Με το κουπόνι των 75€ επιλέγετε 1 μεσαία περιοχή από: full face full bikini μασχάλες ώμοι κολάρο Με το κουπόνι των 150€ επιλέγετε 1 μεγάλη περιοχή από: full χέρια γάμπες κοιλιά στήθος Με το κουπόνι των 300€ επιλέγετε 1 πολύ μεγάλη περιοχή από: full πόδια πλάτη - μέση Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη. Με πολλαπλά κουπόνια μπορείτε να επιλέξετε πολλαπλές περιοχές και να πραγματοποιείτε τις εφαρμογές ταυτόχρονα. Απαιτείται τηλεφωνική κράτηση τουλάχιστον 2 ημέρες πριν στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι αγοράς.. Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν. Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το DealSmart. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανένα πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Το laser είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να βρείτε στον τομέα της αποτρίχωσης! Γρήγορο, αποτελεσματικό και ανώδυνο. Αντίο στους ερεθισμούς και τις κοκκινίλες της συνηθισμένης αποτρίχωσης. Πλέον δε μας χωρίζει τίποτα από μια τέλεια εμφάνιση στην παραλία! Χιλιάδες γυναίκες και άντρες με ανεπιθύμητη τριχοφυΐα αφιερώνουν πολλές ώρες σε προσωρινές μεθόδους αποτρίχωσης βλέποντας τις τρίχες μετά από λίγο καιρό να επανεμφανίζονται... Σήμερα, είναι παγκοσμίως επιστημονικά αποδεκτή αλλά και ιατρικά παραδεκτή η χρήση της τεχνολογίας laser για την αντιμετώπιση της αντιαισθητικής τριχοφυΐας. Στο Mediaspis η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά με την χρήση ενός συστήματος Laser, που διαθέτει τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας IEC-601-1, 93/42, 89/366/EEC, ISO 9001, FDA. Το Laser διαθέτει τεχνολογία αιχμής και αποτελεσματικότητα αφού μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε φωτότυπο και κατά τη διάρκεια όλων των εποχών του χρόνου, ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες! Δεν υπάρχουν περιορισμοί που αφορούν το χρώμα του δέρματος και την απαγόρευση έκθεσης στον ήλιο. Καθένας πλέον μπορεί να συνδυάζει την αποτρίχωση στο Mediaspis με τις καλοκαιρινές του διακοπές χωρίς να φοβάται ανεπιθύμητες αντιδράσεις στο δέρμα του!
αρχική αξία: 490 €έκπτωση: 88%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 12 μήνες 46 ΑΓΟΡΕΣ
Αποτρίχωση ΛΗΓΕΙ σε 1 μέρα
29
Χάστε άμεσα τα κιλά σας και απαλλαγείτε από χαλάρωση και κυτταρίτιδα εν όψει διακοπών, στο «Chic & Beauty med spa» στο Περιστέρι, κερδίζοντας έκπτωση έως 94%! 29€ για 8 συνεδρίες (4 RF και 4 Cryolift) για μέγιστη σύσφιξη και μείωση κυτταρίτιδας, ή 39€ για 8 συνεδρίες (1 συνεδρία διατροφής, 2 λεμφικά χειρομασάζ, 3 Cavitation, 3 RF), ή 59€ για 16 συνεδρίες (4 Cavitation, 4 RF, 4 Presso και 4 Cryolift) για μέγιστη απώλεια λίπους, κιλών, πόντων και κυτταρίτιδας, καθώς και έντονη σύσφιξη και λιπογλυπτική. : Η πρώτη συνεδρία πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί έως 30/11/2014. Η επιχείρηση θα παραμείνει ανοιχτή καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Κάθε κουπόνι περιλαμβάνει επιλογή από κουπόνι των 29€: 8 συνεδρίες (4 RF και 4 Cryolift) για μέγιστη σύσφιξη και μείωση κυτταρίτιδας κουπόνι των 39€: 8 συνεδρίες (1 συνεδρία διατροφής, 2 λεμφικά χειρομασάζ, 3 Cavitation, 3 RF) κουπόνι των 59€: 16 συνεδρίες (4 Cavitation, 4 RF, 4 Presso και 4 Cryolift) για μέγιστη απώλεια λίπους, κιλών, πόντων και κυτταρίτιδας, καθώς και έντονη σύσφιξη και λιπογλυπτική Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού τουλάχιστον 3ημέρες πριν στα τηλέφωνα 2105777457 & 2105777606 Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς ώστε να πραγματοποιηθούν όσες συνεδρίες χρειάζονται αναλόγως προβλήματος. Το κουπόνι πρέπει να εκτυπωθεί και να προσκομιστεί σε έντυπη μορφή. Για αλλαγή ή ακύρωση ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 2 ημέρες πριν. Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 - 20.00, Σάββατο 10:00 – 14:00.
αρχική αξία: 520 €έκπτωση: 94%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 2 μήνες 25 ΑΓΟΡΕΣ
Αδυνάτισμα ΛΗΓΕΙ σε 3 ημέρες
59
Ανεπανάληπτες Διακοπές Στο Πήλιο!!59€ για μαγικό 3ήμερο/2 διανυκτερεύσεις δύο ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο, στο Πανέμορφο Ξενοδοχείο Αλκίφρων που βρίσκεται στα Καλά Νερά Πηλίου. Το Ξενοδοχείο Αλκίφρων διακρίνεται για την πηλιορείτικη αρχιτεκτονική και την παραδοσιακή του διακόσμηση που το καθιστούν μοναδικό για την περιοχή. : Το κουπόνι είναι ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ και ισχύει από 01/09/14 έως 30/11/2014 στο Ξενοδοχείο Αλκίφρων, που βρίσκεται στα Καλά Νερά, ένα παραθαλάσσιο χωριό σε απόσταση 18 χλμ από την πρωτεύουσα του νομού Μαγνησίας. Η προσφορά περιλαμβάνει: ~Τρεις (3) ημέρες / δυο (2) διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο. Ισχύει για όλες τις ημέρες, εκτός επίσημων εορτών και αργιών. Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση και υπό μορφή δώρου. Πριν την αγορά των κουπονιών είναι απαραίτητη η άμεση επικοινωνία στo τηλέφωνo 6945878789 για έλεγχο διαθεσιμότητας. Οι κρατήσεις κλείνονται πάντα με βάση την διαθεσιμότητα. Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή. Για ακυρώσεις κρατήσεων ισχύει η Πολιτική Ακύρωσης για κάθε Ξενοδοχείο.
αρχική αξία: 120 €έκπτωση: 51%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 1 μήνα 15 ΑΓΟΡΕΣ
Ξενοδοχεία ΛΗΓΕΙ σε 23 ώρες
149
6ήμερη διαμονή. Διακοπές στο Κατάκολο, 149€ το δίκλινο δωμάτιο, 6 ημέρες (5 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα, για την περίοδο από 21/9 έως 10/10, με πρωϊνό, στο προνομιακά χτισμένο στον ομφαλό της Ηλειακής Γης ξενοδοχείο, EpiHotel Odysseas, αρχικής αξίας 298€, έκπτωση 50%. : Ειδική Προσφορά για 6ήμερο Τι αγοράζετε Η προσφορά αναφέρεται για τα παρακάτω: Περίοδος : για την περίοδο από 21/9 έως 10/10 (5 διανυκτερεύσεις) 6ήμερη διαμονή 2 ατόμων (5 διανυκτερεύσεις) σε δίκλινο δωμάτιο, με πρωϊνό. Όροι Χρήσης της Προσφοράς Η κράτηση πρέπει να γίνει άμεσα μετά την εκτύπωση του κουπονιού σας και 5 ημέρες τουλάχιστον πριν την άφιξη σας στο κατάλυμα Απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού σε έντυπη μορφή. Για ακύρωση ή αλλαγή κράτησης απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν. Όλες οι κρατήσεις γίνονται βάσει διαθεσιμότητας. ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 18 ΕΤΩΝ Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 20€ . ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 8 ΕΤΩΝ Η ΔΙΑΜΟΝΗ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. Η ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΜΟΝΗ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΝΟΝ.ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ, Η ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 8 ΕΤΩΝ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 20€. Οι επιπρόσθετες παροχές δεν υπολογίζονται αυτόματα στην αξία του κουπονιού και πρέπει να πληρωθούν ξεχωριστά στο ξενοδοχείο Ο κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει όσα κουπόνια επιθυμεί, από τα διαθέσιμα. Μπορείτε να παρατείνετε τη διαμονή σας ενώνοντας περισσότερα κουπόνια. Πάντα κατόπιν ελέγχου διαθεσιμότητας. το εσωτερικό μπαρ λειτούργει 08:00-23:30 Για έλεγχο διαθεσιμότητας παρακαλούμε καλέστε στο 213 0053000 Δωρεάν ιντερνετ στους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου Δείτε άλλες εκπληκτικές προσφορές - προσφορά και αγοράστε εύκολα τα εκπτωτικά κουπόνια σας.
αρχική αξία: 298 €έκπτωση: 50%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 1 μήνα 7 ΑΓΟΡΕΣ
Ξενοδοχεία ΛΗΓΕΙ σε 2 ημέρες
50
50€ για την Απεγκατάσταση, Εγκατάσταση και Ολοκληρωμένη Συντήρηση μιας Κλιματιστικής Μονάδας έως 24000BTU, με αξιοπιστία, επαγγελματισμό, και συνέπεια από την «Mpakis Clima» με κάλυψη σε όλη την Αττική!! Αρχικής Αξίας 160€ - Έκπτωση 69%!! : Η εταιρεία θα είναι κλειστή λόγο διακοπών από 14/8 έως 25/8. Όροι Προσφοράς: Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο και μπορεί να εξαργυρωθεί έως 30/11/2014 (εξαιρούνται επίσημες εορτές και αργίες). Το κάθε κουπόνι περιλαμβάνει: Απεγκατάσταση, Εγκατάσταση και Ολοκληρωμένη Συντήρηση μιας Κλιματιστικής Μονάδας έως 24000BTU Η προσφορά περιλαμβάνει αναλυτικά: Απεγκατάσταση από τον παλιό σας χώρο και εγκατάσταση στον νέο χώρο σας. Βάση για την στήριξη της εξωτερικής μονάδας. Σωληνώσεις έως 2 μέτρα. Σωλήνα εκροής Στοκάρισμα στις τρύπες στην εσωτερική και στην ...
αρχική αξία: 160 €έκπτωση: 69%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 3 μήνες 59 ΑΓΟΡΕΣ
Κλιματιστικά ΛΗΓΕΙ σε 1 μέρα
69
Υπέροχες Διακοπές στην Κεφαλλονιά!!69€ για μοναδικό 3ήμερο (2 διανυκτερεύσεις) δύο ατόμων με πρωινό στο Mounda Beach Hotel στην Σκάλα της Κεφαλληνιάς. Δίπλα στην αμμώδη παραλία της Μούντας. Έκπτωση 43%!! : Το κουπόνι είναι ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ στο Mounda Beach Hotel στην Σκάλα της Κεφαλληνιάς. Ισχύει έως 20/10/2014. Εξαιρούνται οι επίσημες αργίες και εορτές. Η προσφορά περιλαμβάνει: ~ Ένα 3ήμερο (2 διανυκτερεύσεις) δύο ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό. Όλα τα δωμάτια στο Mounda Beach Hotel έχουν Α/C, Καθιστικό, Ψυγείο, Κουζίνα, Δορυφορική TV, Χρηματοκιβώτιο, Στεγνωτήρα μαλλιών, Παιδικό κρεβάτι. Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν και αθροιστικά π.χ με την αγορά 2 κουπονιών – 4 συνεχόμενες διανυκτερεύσεις. Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση και υπό μορφή δώρου. Πριν την αγορά των κουπονιών είναι απαραίτητη η άμεση επικοινωνία στο τηλέφωνο 6945878789 για έλεγχο διαθεσιμότητας. Οι κρατήσεις κλείνονται πάντα με βάση την διαθεσιμότητα. Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή. Για ακυρώσεις κρατήσεων ισχύει η Πολιτική Ακύρωσης για κάθε Ξενοδοχείο.
αρχική αξία: 120 €έκπτωση: 43%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 1 μήνα 19 ΑΓΟΡΕΣ
Ξενοδοχεία ΛΗΓΕΙ σε 23 ώρες
44,50 €
44,50€ για μία (1) Κάμερα Αυτοκινήτου με Καταγραφικό, περιστρεφόμενη οθόνη 2,5’’, Ανίχνευση κίνησης, Νυχτερινή λήψη και Ψηφιακό Zoom!! Προσφορά του «Royaloffers.gr» στην Ομόνοια με επιπλέον δυνατότητα αποστολής στο χώρο σας πανελλαδικά! Αρχικής αξίας 100€. : Η προσφορά περιλαμβάνει: 44,50€ για μία (1) Κάμερα Αυτοκινήτου, με δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα. Εναλλακτικά 47,50€ για μία (1) Κάμερα Αυτοκινήτου, με δυνατότητα αποστολής στο χώρο σας σε όλη την Ελλάδα. Περιγραφή του προϊόντος θα βρείτε παρακάτω. Ωράριο επικοινωνίας και παραλαβής από το κατάστημα: 11:00-20:30, εκτός Κυριακής. Η παραλαβή του προϊόντος, γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 213 0045567 για ακριβή ημερομηνία. παραλαβής, από το κατάστημα της Sulehria store, Πανεπιστημίου 63, Αθήνα (Ελευθερίου Βενιζέλου), με την προσκόμιση του εκτυπωμένου κουπονιού. Σε περίπτωση αποστολής του προϊόντος απαραίτητη η αποστολή email: info@sulehria.gr όπου δηλώνετε όνομα παραλήπτη, κωδικό κουπονιού και τη διεύθυνση αποστολής. Σε περίπτωση παραλαβής ελαττωματικού προϊόντος η αντικατάσταση του γίνεται με τα έξοδα αποστολής να επιβαρύνουν την επιχείρηση Sulehria store. Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το DealSmart. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανένα πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).   Αυτόνομη HD Κάμερα - Καταγραφικό Αυτοκινήτου με Οθόνη 2,5 Νυχτερινή Λήψη, Ανίχνευση Κίνησης και Ψηφιακό Zoom. Αυτόνομη κάμερα καταγραφικό με περιστρεφόμενη οθόνη 2,5, εξαιρετικά φωτεινό, ευρυγώνιο φακό 120 μοιρών, ανίχνευση κίνησης και ψηφιακό Zoom 4x, ιδανική για καταγραφή πορείας - δολιοφθορών αυτοκινήτου - εποπτείας του σπιτιού σας του γραφείου σας κλπ. Mια πολυχρηστική κάμερα - καταγραφικό υψηλής ευκρίνειας HD που θα δώσει λύσεις σε καθημερινές ανάγκες εποπτεύοντας τον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο του αυτοκίνητου σας, αλλά και στο σπίτι σας και το γραφείο σας. Συνδέεται στον αναπτήρα του αυτοκίνητου ( 12V και 24V ) ενώ παράλληλα διαθέτει και επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου που την καθιστά αυτόνομη. Φορτίζει μέσω οποιασδήποτε θύρας USB ( περιλαμβάνεται και καλώδιο USB ) για να την έχετε πάντα μαζί σας. Στερεώνεται εύκολα με την βάση στήριξης με ισχυρή βεντούζα που περιλαμβάνεται στην συσκευασία ενώ εφόσον την έχετε μόνιμα συνδεδεμένη στον αναπτήρα του αυτοκινήτου σας ανάβει και σβήνει αυτόματα περιστρέφοντας το κλειδί του αυτοκινήτου Ιδανική για καταγραφή - εξακρίβωση δολιοφθορών αυτοκίνητου - αξιοποίνων πράξεων - συνθηκών ατυχήματος - ειδυλλιακών διαδρομών κλπ. αλλά και σαν Φορητή βιντεοκάμερα χάρη στο μικρό της μέγεθος και την επαναφορτιζόμενη εσωτερική μπαταρία μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε και σαν μια κοινή βιντεοκάμερα για να τραβήξετε βίντεο στο επόμενο πάρτι που θα πάτε σε αθλητικές εκδηλώσεις, κλπ. Μοναδική επίσης ως Action Camera!! Απαραίτητη και σε επαγγελματίες οδηγούς ταξί - φορτηγών ! Διαθέτει οθόνη LCD 2,5 ιντσών για να βλέπετε ζωντανά τι καταγράφει ή τι έχει καταγράψει κατά την απουσία σας. Φυσικά μπορείτε να μεταφέρετε τα video και τις φωτογραφίες σας στο υπολογιστή μέσω της USB θύρας και να τα απολαύσετε σε μεγάλη οθόνη. Επίσης εξοικονομεί αποθηκευτικό χώρο χάρη στην ανίχνευση κίνησης, ενώ καταγράφει και σε απόλυτο σκοτάδι χάρη στα 6 υπέρυθρα LED που διαθέτει. Δέχεται εξωτερικές κάρτες μνήμης SD έως 32GB. Διαθέτει σύστημα κυκλικής καταγραφής δηλαδή όταν γεμίσει η μνήμη της δεν σταματά η λειτουργία της αλλά σβήνει αυτόματα τα πολύ παλιά αρχεία και κρατά τα τελευταία. Έναρξη και διακοπή καταγραφής με το πάτημα ενός κουμπιού. Εύχρηστο αγγλικό μενού. Κουμπί ΟΝ/OFF. Απαραίτητος εξοπλισμός για τους λάτρεις της απλής αλλά και της σπορ οδήγησης. Ιδανική λύση για να προστατέψετε το όχημα σας από τυχόν δολιοφθορές κ.λ.π. Μια οικονομική action camera με HD απόδοση και σε προσιτή τιμή ! Περιστρεφόμενη οθόνη 270 μοιρών. Λειτουργία εγγραφής βίντεο ή φωτογραφίες με το πάτημα ενός κουμπιού. Φωτεινός και ευρυγώνιος φακός κάμερας Ψηφιακό Zoom 4x Δέχεται κάρτες μνήμης SD (max 32GB δεν περιλαμβά
αρχική αξία: 100 €έκπτωση: 56%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 4 μήνες 10 ΑΓΟΡΕΣ
Ηλεκτρονικά ΛΗΓΕΙ σε 11 ώρες
158
Διακοπές στην Αριδαία, στο Chateau Rond Suites 5***** , πολυτελές ξενοδοχείο, μόνο 158€ από 360€, για καθημερινές. Τριήμερη διαμονή (2 νύχτες) πολυτέλειας & χαλάρωσης σε δίκλινη σουΐτα. Βρίσκεται πολύ κοντά στα υαματικά λουτρά Πόζαρ, στο Λουτράκι Αριδαίας. Περιλαμβάνεται ημιδιατροφή (πρωινό & βραδινό) & δωρεάν χρήση χαμάμ, σάουνας. Η προσφορά ισχύει για τις εξής ημερομηνίες: 01/10 - 10/12 καθημερινές, από ΚΥΡΙΑΚΗ έως ΠΕΜΠΤΗ εκτός 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. Έκπτωση για σας 59% : Νιώστε μοναδικοί στο υπερπολυτελές περιβάλλον του Chateau Rond Suitesπου όλο το καλοκαίρι σας προσφέρει ένα υπέροχο τριήμερο σε υπερπολυτελή, όμορφα διακοσμημένα και πεντακάθαρα δωμάτια με ημιδιατροφή(πρωινό & γεύμα) και δωρεάν χρήση χαμάμ, υδρομασάζ και σάουνας Τι αγοράζετε… Στο πολυτελές ξενοδοχείο Chateau Rond Suites 5***** , στην Αριδαία, μόνο 158€ από 360€, για καθημερινές. Τριήμερη διαμονή (2 νύχτες) πολυτέλειας & χαλάρωσης σε δίκλινη σουΐτα. Η προσφορά αφορά τη διαμονή δύο ατόμων σε δίκλινη σουΐτα στο Chateau Rond Suites στo Λουτράκι Αριδαία Πέλλας (2 χλμ από τα υαματικά λουτρά Πόζαρ) και περιλαμβάνει : (Α) Πρωινό (σε μπουφέ στην κομψά διακοσμημένη αίθουσα πρωινού ή στο δωμάτιο σας)(Β) Γεύμα δύο ατόμων στο restaurant "Υδρόλιθος" (ότι ώρα επιθυμείτε από τις 13:00 έως 23:00)(Γ) Δωρεάν χρήση χαμάμ και σάουνας(Δ) Δωρεάν χρήση Internet (wifi)(E) Early check-in, Late check-out (κατόπιν συνεννόησης) Το ξενοδοχείο διαθέτει, ιδιωτικόχώρο στάθμευσης στις εγκαταστάσεις του καθώς και ανδρική μπουτίκ με δημιουργίεςτου Μάκη Τσέλιου! Επικοινωνείστε τώρα με το 213 00 53 000 για έλεγχο διαθεσιμότητας Το Κέντρο Spa Στο κέντρο SPA τουΞενοδοχείου μπορείτε να χαρείτε εκτός από το χαμάμ και την σάουνα, χαλαρωτικές περιποιήσεις μασάζ, πριβέ θερμαινόμενες πισίνες ή αναζωογονητικές θεραπείες για πρόσωπο και σώμα με προϊόντα υψηλής ποιότητας. . Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς Το κουπόνι ισχύει για δύο άτομα σε δίκλινη σουΐτα Η προσφορά ισχύει για τις εξής ημερομηνίες:01/10 - 10/12 καθημερινές, από ΚΥΡΙΑΚΗ έως ΠΕΜΠΤΗ εκτός 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Για έλεγχο διαθεσιμότητας, παρακαλούμε επικοινωνείστε με το 213 00 53 000 για την γνωστοποίηση της επιθυμητής ημερομηνίας κράτησης. Παιδιά έως 6 ετών Δωρεάν και για παιδιά από 6 έως 12 ετών ή ενήλικες σε τρίκλινο, επιπλέον 10€ ανά διανυκτέρευση Μπορούν να αγοραστούν πολλαπλά κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο αθροιστικά ή, με τη μορφή δώρου, από συγγενείς και φίλους. Κρατήσεις γίνονται δεκτές μόνο από τους κατόχους των κουπονιών. Για αλλαγή κράτησης απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 15 μέρες νωρίτερα Μεταβίβαση κουπονιών σε τρίτους γίνεται μόνο από τους κατόχους και με έγκαιρη ενημέρωση του Chateau Rond Suites Για ακυρώσεις ισχύει η πολιτική ακύρωσης του καταλύματος Απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού σε έντυπη μορφή. Την αποκλειστική ευθύνη για την άψογη εξυπηρέτηση σας, κατά τη διαμονή σας στο κατάλυμα, φέρει το Chateau Rond Suites Τα λουτρά Πόζαρ Οι πηγές των λουτρών Πόζαρ βρίσκονταισε υψόμετρο 360-390 μ. Απέχουν μόλις 2χλμ από το ξενοδοχείο και είναι γνωστέςγια τις ιαματικές αλλά και τις χαλαρωτικές τους ιδιότητες. Η θερμοκρασία τουνερού αγγίζει τους 37ο C. Πέντε ιαματικές πηγές αναβλύζουνκατά μήκος της κοίτης του θερμοπόταμου, ο οποίος συνεχίζει τη ροή του στηλεκάνη της Αλμωπίας. Τα νερά ανακηρύχθηκαν ιαματικά το 1920 αφού για αιώνεςπρόσφεραν την ευεργετική τους επίδραση στον άνθρωπο. Μπορείτε να επιλέξετε τις κλειστέςή τις ανοικτές πισίνες, καθώς επίσης και τον καταρράκτη για να απολαύσετε μίαξεχωριστή εμπειρία στη φύση. Περπατήστε στο φαράγγι των λουτρώνκαι επισκεφθείτε το σπήλαιο. Η περιοχή που ενδείκνυται για πεζοπορία, ορειβασίακαι αναρρίχηση θα σας ξετρελάνει Δείτε άλλες εκπληκτικές προσφορές - προσφορά και αγοράστε εύκολα τα εκπτωτικά κουπόνια σας.
αρχική αξία: 360 €έκπτωση: 56%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 13 μήνες 8 ΑΓΟΡΕΣ
Ξενοδοχεία ΛΗΓΕΙ σε 2 ημέρες
99
Καταπληκτική Προσφορά!! Μόλις 2 ώρες απο την Αθήνα περάστε 2 μοναδικά Βράδια σε Double Room με Θέα την Θάλασσα στο πολυτελές Cavo Petra! Με παραδοσιακό Πρωινό και ΔΩΡΕΑΝ ξενάγηση στο Ηφαίστειο των Μεθάνων!Αρχικής Τιμής 230€ Τώρα μόνο με 99€!! Μήν χάσεις αυτό το Μοναδικό Deal! : Σε μια καταπράσινη περιοχή το Cavo Petra παρέχει μοναδικές υπηρεσίες! 2 ώρες μόνο μακριά από την Αθήνα έχετε την δυνατότητα να ζήσετε ένα μοναδικό τριήμερο με θέα την Θάλασσα! Η προσφορά Περιλαμβάνει 2 Διανυκτερεύσεις σε Double Room με θέα την Θάλασσα Παραδοσιακό πρωινό Late Check out (Κατόπιν Διαθεσιμότητας) Δωρεάν Ξενάγηση στο Ηφαίστειο των Μεθάνων Πρώτο παιδί έως 8 ετών ΔΩΡΕΑΝ Αγοράζοντας 2 κουπόνια έχετε την δυνατότητα να μείνετε σε σουίτα που φιλοξενεί έως 5 άτομα! Cavo Petra Τα Μέθανα αν και βρισκονται πολυ κοντα στην Αθηνα,θεωρειται ως οικολογικος θησαυρος σπανιου φυσικου καλους οπου καταφερνει ακομη και σημερα να εναντιωνεται στην αναρχη και βιαιη "τουριστικοποιηση",προσφερωντας τα καλη του μονο σε συνηδειτοποιημενους περιηγητες και οχι σε εμπορικοποιημενους τουριστες! Η ηφαιστειογενης χερσονησος των Μεθανων προσφερεται για ποιοτικες και οικονομικες διακοπες ολες τις εποχες του ετους.Οσες μερες και να αφιερωσετε σε αυτο το μερος δεν προκειται να βαρεθειτε διοτι προσφερει πολλες και πεντακαθαρες θαλλασες,πλουσιες σε αλιευματα για υψηλης ποιοτητος γαστρονομικες απολαυσεις στα διασπαρτα ψαροταβερνακια!Εαν σας αρεσει το περπατημα στην φυση σε συνδιασμο με πανοραμικη θεα στον Αργοσαρωνικο,τα Μεθανα ειναι ακριβως αυτο που ζητατε.Η βορειοανατολικη μερια της χερσονησου παρουσιαζει και το μεγαλυτερο ενδιαφερον,καθοτι εκτος απο τις κρυσταλινες παραλιες ξεκινουν και μονοπατια εκπληκτικης ομορφιας που σε οδηγουν εκστασιακα στο Ηφαιστειο των Μεθανων! Για χαλάρωση επισκεφτείτε τα Ιαματικά Λουτρα,τα οποια ειναι και ηταν γνωστα απο την αρχαιοτητα για την αποτελεσματικη επιδραση τους στην ψυχη και στο σωμα.Αρχαια κειμενα του περιηγητη Παυσανια,του Οβιδιου και του Στραβωνα πιστοποιουν την φημη τους εδω και χιλιαδες χρονια.Δεν ειναι τυχαιο οτι τα Ιαματικα Λουτρα των Μεθανων συγκαταλεγονται στα σημαντικοτερα Ιαματικα Λουτρα του Παγκοσμιου Χαρτη καθοτι περιεχουν πολυτιμα συστατικα σε μεγαλες αναλογιες και τεραστιας θεραπευτικης σημασιας για το ευ'ζην του ανθρωπου! Πολυ καλη εμπειρια ειναι η πεζοπορια μεσω καλοσυντηρημενων μονοπατιων απο το Cavo Petra εως τους Αγιους Θεοδωρους και την Κυψελη,γραφικα χωριουδακια με ομορφη θεα.Μην ξαφνιαστειτε εαν στην πορεια σας συναντησετε παιχνιδιαρικα αλεπουδακια η γερακια που σας χαζευουν απο ψηλα! Η πεζοπορικη αναβαση στο Ηφαιστειο ειναι εκ των ουκ ανευ αν θελετε να τραβηξετε μοναδικες φωτογραφιες και να δοκιμασετε την φυσικη σας αντοχη.Η διαδρομη διαρκει περιπου μιση ωρα σε μονοπατι μετριας δυσκολιας.Απο την κορυφη που βρισκετε ο κρατηρας μπορειτε εαν θελετε να συνεχισετε αλλη μιση ωρα περιπου και να κατεβειτε στην Κρασοπαναγια,οπου το καλοκαιρι θα απολαυσετε τις βουτιες σας σε πεντακαθαρα και καταπρασινα νερα! Εαν σας ευχαριστει η οδηγηση μεσα στην φυση,μπορειτε να επισκεφθειτε τον υδροβιοτοπο της Ψηφτας (20' απο το Cavo Petra) οπου μπορειτε να θαυμασετε την υδροβια πανιδα καθως και να κολυμπησετε στην διπλανη αμουδερη παραλια που "βλεπει"προς την Επιδαυρο.Απο την Ψηφτα πολυ κοντα ειναι και το ξακουστο Εαν επιλεξετε να ελθετε με το σκαφος σας θα εχετε δωρεαν προσδεση στο γραφικο λιμανακι του Αγιου Γεωργιου.Επεισης θα εχετε το προνομιο να κανετε μονοημερες κρουαζιερες στα πολυ κοντινα νησια του Αργοσαρωνικου σε μολις 15-25 λεπτα απο το Cavo Petra για το Αγκιστρι,την Αιγινα και τον Πορο! Μην παραλειψετε να γνωρισετε την υποβρυχια ζωη που υπαρχει στα κρυσταλινα νερα των Μεθανων,ειτε για καταδυση,ειτε για ψαρεμα! Οι ποιο αθλητικοι τυποι θα εκτονωσουν την ενεργητικοτητα τους ειτε κανοντας βολτες με ποδηλατα βουνου,ειτε στα καλοσυντηρημενα γηπεδα μπασκετ και τενις που υπαρχουν στα Μεθανα.Οι ακομη ποιο απαιτητικοι μπορουν απλα να πανε βολτα με τον Iceberg,το καθαροαιμο Σηβηριακο Husky του Cavo Petra που χρειαζεται 30-40 χλμ πορεια για
αρχική αξία: 230 €έκπτωση: 57%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 13 μήνες 49 ΑΓΟΡΕΣ
Ξενοδοχεία ΛΗΓΕΙ σε 11 ώρες
132
Χριστούγεννα στο Bansko!! Μόνο 132€ το άτομο για 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις σε Δίκλινο Studio με Hμιδιατροφή (πρωινό και δείπνο κάθε μέρα), στο Grand Hotel Bansko 4* στο Bansko της Βουλγαρίας, ένα νέο πολυτελές συγκρότημα που αποτελεί μέρος της μεγαλύτερης αλυσίδας ξενοδοχείων στον κόσμο, απέχει μόλις δέκα λεπτά με τα πόδια από τα Ski Lift!! : Grand Hotel Bansko 4*, BANSKO, BULGARIA Το Grand Hotel Bansko είναι ένα νέο πολυτελές συγκρότημα τεσσάρων αστέρων που βρίσκεται στην είσοδο του Μπάνσκο. Είναι πιστοποιημένο και αποτελεί μέρος της μεγαλύτερης αλυσίδας ξενοδοχείων στον κόσμο, ένα σύμβολο της ποιότητας και του επαγγελματισμού - Best Western International. Το ξενοδοχείο απέχει μόλις δέκα λεπτά με τα πόδια από το σταθμό του τελεφερίκ ή δύο λεπτά, με τακτικά δρομολόγια λεωφορείων του σκι. Το ξενοδοχείο χτίστηκε και πλήρως επιπλωμένο σε μοντέρνο στυλ, σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα και τις τάσεις σχεδιασμού να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και των πιο απαιτητικών επισκεπτών. Προσφέρει πολλές ανέσεις και υπηρεσίες όπως εξαιρετικό γκουρμέ εστιατόριο, κέντρο σπα με σάουνα, μασάζ, τζακούζι, χαμάμ, γυμναστήριο, μπαρ στο λόμπι. Το Grand Hotel Bansko είναι ένα εξαιρετικό μέρος για οικογενειακές διακοπές, την επαγγελματική σας συνάντηση ή συνέδριο επιχειρήσεων. Το λόμπι μπαρ έχει μια ευχάριστη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Η αίσθηση της άνεσης σε όλα τα επίπεδα όπως αναμμένο τζάκι, άνετους δερμάτινους καναπέδες και μια ήρεμη χαλαρωτική μουσική. Δωρεάν Wi- Fi ασύρματη πρόσβαση υψηλής ταχύτητας. Το ανακαινισμένο κλασικό εστιατόριο του Grand Hotel Bansko προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από γαστρονομικές απολαύσεις και ποτά ποιότητας. Μπουφέ ή σετ μενού για πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και το δείπνο σας. Για τους λάτρεις του κρασιού έχουμε επιλέξει μια εξαιρετική επιλογή από κόκκινα και λευκά κρασιά. Οι σεφ μαγειρεύουν μπροστά σας τις πιο νόστιμες τοπικές σπεσιαλιτέ. Το μοναδικό κέντρο Spa του Grand Hotel Bansko είναι ολοκαίνουργιο και πολλές νέες υπηρεσίες. Το Grand SPA σας καλωσορίζει με ατμόλουτρο, φινλανδική σάουνα με απαλό άρωμα της βελανιδιάς , kneipp χαλαρωτική θεραπεία για το πόδι σας , αίθουσα ανάπαυσης, δύο χαμάμ, σάουνα υπέρυθρης ακτινοβολίας και 2 τζακούζι . Επιπλέον, μπορείτε να απολαύσετε τη μοναδική VIP σουίτα σπα. Προσφέρεται μια όμορφη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ένα μασάζ με αρωματοθεραπεία. Οι επισκέπτες του συγκροτήματος μπορούν να απολαύσουν τις πολύτιμες στιγμές στη ζεστή εσωτερική πισίνα. Το ξενοδοχείο διαθέτει γυμναστήριο με σύγχρονο εξοπλισμό και επαγγελματίες γυμναστές. Στο Grand Hotel Bansko θα βρείτε το μεγαλύτερο Casino της περιοχής όπου μπορείτε να απολαύσετε παιχνίδια όπως Black Jack, ρουλέτα και πολλά slot machines, με ελκυστικά μπόνους και τζάκποτ.
αρχική αξία: 220 €έκπτωση: 40%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ προχθές στις 11 πμ 9 ΑΓΟΡΕΣ
Ξενοδοχεία ΛΗΓΕΙ σε 1 μέρα
59
3ήμερο στην Εύβοια!!59€ από 130€ για 3ήμερο/2 διανυκτερεύσεις δύο ατόμων στο Saint George Hotel στα Ν. Στύρα Ευβοίας. Το Saint George Hotel προσφέρει ήρεμες διακοπές σε ένα καταπράσινο περιβάλλον. Έκπτωση 55%!! : Το κουπόνι είναι ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ στο Saint George Hotel στα Στύρα Ευβοίας και ισχύει για όλες τις ημέρες πλην γιορτών και επίσημων αργιών. Η προσφορά περιλαμβάνει: ~ Τρεις (3) ημέρες / δυο (2) διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο. Όλα τα δωμάτια του Saint George Hotel έχουν: ντουλάπες, πλήρη κουζίνα , Τ.V, κλιματισμό, ασύρματο δωρεάν internet , λουτρό, ζεστό νερό, ατομική βεράντα με θέα στη θάλασσα. Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση και υπό μορφή δώρου. Πριν την αγορά των κουπονιών είναι απαραίτητη η άμεση επικοινωνία στο τηλέφωνο 6945878789 για έλεγχο διαθεσιμότητας. Οι κρατήσεις κλείνονται πάντα με βάση την διαθεσιμότητα. Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή. Για ακυρώσεις κρατήσεων ισχύει η Πολιτική Ακύρωσης για κάθε Ξενοδοχείο.
αρχική αξία: 130 €έκπτωση: 55%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 10 μέρες 14 ΑΓΟΡΕΣ
Ξενοδοχεία ΛΗΓΕΙ σε 23 ώρες
-