Διακοπές

Οι προσφορές και deals για διακοπές συγκεντρωμένες στον πληρέστερο οδηγό.

141
Bansko! 141€ το άτομο για να κάνετε υπερπολυτελή, all inclusive Χριστούγεννα, στο Bansko της Βουλγαρίας!!! Ένα πακέτο που περιλαμβάνει διαμονή για 4 μέρες, 3 νύχτες για 1 άτομο σε δίκλινο Studio, γεύματα πρωί-μεσημέρι-απόγευμα-βράδυ σε μπουφέ μαζί με αναψυκτικά, ροφήματα, μπύρα και κρασί, για εορταστικές διακοπές που θα κάνετε καιρό να τις λησμονήσετε!!! Στο πολυτελές ξενοδοχείο ST. George Ski & Spa 4*. Αξίας 235€. Έκπτωση 40% : Η προσφορά ισχύει για την περίοδο 24/12/2014 έως 27/12/2014. Το κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και περιλαμβάνει: a. διαμονή για 4 μέρες, 3 νύχτες για 1 άτομο σε δίκλινο Studio, b. all inclusive (Πρωί – Μεσημέρι – Απόγευμα – Βράδυ Πλούσιος Μπουφές και όλα τα αναψυκτικά, Μπύρα, κρασί, τσάι, καφές, χυμοί, σοκολάτα). Στο ξενοδοχείο το SPA είναι δωρεάν. Η επιμήκυνση της διαμονής είναι δυνατή μετά από συνεννόηση μαζί μας και με την ανάλογη οικονομική επιβάρυνση. Εάν κάποιος πελάτης επιθυμεί διαφορετικές ημερομηνίες, είναι εφικτό μετά από τηλεφωνική συνεννόηση μαζί μας. Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή. Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη για προσωπική χρήση ή υπό τη μορφή δώρου για συγγενείς και φίλους. Yπάρχει δυνατότητας μεταφοράς με λεωφορείο από Αθήνα με κόστος 50€ το άτομο (μετ’ επιστροφή) και λεωφορείο από Θεσσαλονίκη με κόστος 25€ το άτομο (μετ’ επιστροφή). Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με την αγορά του κουπονιού απο το bestofferz.gr και όχι με απευθείας κράτηση στο ξενοδοχείο. Η επιχείρηση δεν θα δεχτεί κανένα πελάτη με την τιμή προσφοράς χωρίς να έχει προηγηθεί αγορά του κουπονιού. Για πληροφορίες σχετικά με το ξενοδοχείο (διαθεσιμότητα, κρατήσεις κλπ.) απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στο 2118501086 ή mail στο info@bestofferz.gr από Δευτέρα έως Παρασκευή 10.30-18.00 ή συμπλήρωση της φόρμας κρατήσεως (κάντε κράτηση).
αρχική αξία: 235 €έκπτωση: 40%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 1 μήνα 22 ΑΓΟΡΕΣ
Ξενοδοχεία ΛΗΓΕΙ σε 5 ώρες
141
Bansko! 141€ το άτομο για να κάνετε υπερπολυτελή, all inclusive Χριστούγεννα, στο Bansko της Βουλγαρίας!!! Ένα super πακέτο που περιλαμβάνει διαμονή για 4 μέρες, 3 νύχτες για 1 άτομο σε δίκλινο Studio, γεύματα πρωί-μεσημέρι-απόγευμα-βράδυ σε μπουφέ μαζί με αναψυκτικά, ροφήματα, μπύρα και κρασί, για μοναδικές εορταστικές διακοπές που θα κάνετε καιρό να τις λησμονήσετε!!! Στο Υπερπολυτελές ξενοδοχείο ST. George Ski & Spa 4*. Αρχικής Αξίας 235€. Έκπτωση 40% : Η προσφορά ισχύει για την περίοδο 24/12/2014 έως 27/12/2014. Το κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και περιλαμβάνει: a. διαμονή για 4 μέρες, 3 νύχτες για 1 άτομο σε δίκλινο Studio, b. all inclusive (Πρωί – Μεσημέρι – Απόγευμα – Βράδυ Πλούσιος Μπουφές και όλα τα αναψυκτικά, Μπύρα, κρασί, τσάι, καφές, χυμοί, σοκολάτα). Στο ξενοδοχείο το SPA είναι δωρεάν. Η επιμήκυνση της διαμονής είναι δυνατή μετά από συνεννόηση μαζί μας και με την ανάλογη οικονομική επιβάρυνση. Εάν κάποιος πελάτης επιθυμεί διαφορετικές ημερομηνίες, είναι εφικτό μετά από τηλεφωνική συνεννόηση μαζί μας. Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή. Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη για προσωπική χρήση ή υπό τη μορφή δώρου για συγγενείς και φίλους. Yπάρχει δυνατότητας μεταφοράς με λεωφορείο από Αθήνα με κόστος 50€ το άτομο (μετ’ επιστροφή) και λεωφορείο από Θεσσαλονίκη με κόστος 25€ το άτομο (μετ’ επιστροφή). Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με την αγορά του κουπονιού απο το bestofferz.gr και όχι με απευθείας κράτηση στο ξενοδοχείο. Η επιχείρηση δεν θα δεχτεί κανένα πελάτη με την τιμή προσφοράς χωρίς να έχει προηγηθεί αγορά του κουπονιού. Για πληροφορίες σχετικά με το ξενοδοχείο (διαθεσιμότητα, κρατήσεις κλπ.) απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στο 2118501086 ή mail στο info@bestofferz.gr από Δευτέρα έως Παρασκευή 10.30-18.00 ή συμπλήρωση της φόρμας κρατήσεως (κάντε κράτηση).
αρχική αξία: 235 €έκπτωση: 40%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 7 μέρες 28 ΑΓΟΡΕΣ
Ξενοδοχεία ΛΗΓΕΙ σε 5 ώρες
120
Ανεπανάληπτες Γιορτινές Διακοπές Στο Πήλιο!!120€ για ένα εορταστικό 3ήμερο (2 διανυκτερεύσεις) δύο ατόμων με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο με τζάκι, στον Παραδοσιακό Ξενώνα Ραστώνη που βρίσκεται στη Βυζίτσα Πηλίου. Η ΡΑΣΤΩΝΗ ως η αφετηρία, ο σταθμός και το τέρμα ενός ταξιδιού που συνεχίζεται και για την περίοδο των εορτών!! : Το κουπόνι ισχύει για διαμονή 2 ατόμων στον Παραδοσιακό Ξενώνα Ραστώνη που βρίσκεται στη Βυζίτσα Πηλίου. Η προσφορά ισχύει από 20/12/2014 έως 07/01/2015. Η προσφορά περιλαμβάνει: ~ Ένα 3ήμερο (2 διανυκτερεύσεις) δύο ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο με τζάκι (δωρεάν ξύλα). ~ Πρωινό σε μπουφέ. ~ Late check out στις 15:00. (κατόπιν διαθεσημότητας) ~ Welcome drink. Εσωτερικοί χώροι: διπλό κρεβάτι για χουζούρεμα δίπλα στο τζάκι, ψυγειάκι, τηλεόραση για τη νωχελικότητα του μεσημεριού, μπάνιο πλήρως εξοπλισμένο: καθαρές πετσετούλες, σαπουνάκια και αφρόλουτρα (μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε korres ή mastic spa), μπουρνούζια και σεσουάρ για τους ξεχασιάρηδες. Πρόσθετες παροχές: μπαλκόνι με θέα τον Παγασητικό κόλπο στη ΝΕΦΕΛΗ και την ΤΙΤΑΝΙΑ, μπαλκόνι με θέα στο βουνό στην ΙΟΥΛΙΑ και το ΣΙΝΤΑΡΤΑ. Με μεγάλη μας χαρά φιλοξενούμε τα αγαπημένα σας κατοικίδια κατόπιν συνεννόησης. Για τους φανατικούς της διαδικτυακής πλοήγησης, διαθέτουμε ασύρματο δίκτυο. Παιδί έως 7 ετών η διαμονή είναι δωρεάν. Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη για προσωπική χρήση, για συγγενείς και φίλους. Πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για έλεγχο διαθεσιμότητας στο τηλέφωνο: 210620043 όπου θα αναφέρετε τις επιθυμητές ημερομηνίες κράτησης. Μετά την κράτηση γίνονται μόνο αλλαγές κι όχι ακυρώσεις, τουλάχιστον 5 ημέρες νωρίτερα. Είναι απαραίτητη η εκτύπωση του κουπονιού σας και η προσκόμιση του.
αρχική αξία: 200 €έκπτωση: 40%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 6 μέρες 20 ΑΓΟΡΕΣ
Ξενοδοχεία ΛΗΓΕΙ σε 16 ώρες
115
Bansko! 115€ το άτομο για 4 μέρες, 3 νύχτες σε δίκλινο studio με ημιδιατροφή και δωρεάν αναψυκτικά, χυμούς, μπύρες, κρασί και ροφήματα, για αξέχαστες Χριστουγεννιάτικες διακοπές στο ειδυλλιακής ομορφιάς τοπίο του Bansko και στο 4* Spa Hotel Emerald. Αξίας 192€. Έκπτωση 40% : Η προσφορά ισχύει για την περίοδο 24/12/2014 έως 27/12/2014. Το κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και περιλαμβάνει: a. διαμονή για 4 μέρες, 3 νύχτες για 1 άτομο σε δίκλινο Studio, b. ημιδιατροφή και δωρεάν αναψυκτικά, χυμούς, μπύρες, κρασί και ροφήματα. Στο ξενοδοχείο το SPA είναι δωρεάν. Η επιμήκυνση της διαμονής είναι δυνατή μετά από συνεννόηση μαζί μας και με την ανάλογη οικονομική επιβάρυνση. Εάν κάποιος επιθυμεί διαφορετικές ημερομηνίες, είναι εφικτό μετά από τηλεφωνική συνεννόηση μαζί μας. Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε εκτυπωμένη μορφή. Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη για προσωπική χρήση ή υπό τη μορφή δώρου για συγγενείς και φίλους. Yπάρχει δυνατότητας μεταφοράς με λεωφορείο από Αθήνα με κόστος 50€ το άτομο (μετ’ επιστροφή) και λεωφορείο από Θεσσαλονίκη με κόστος 25€ το άτομο (μετ’ επιστροφή). Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με την αγορά του κουπονιού απο το bestofferz.gr και όχι με απευθείας κράτηση στο ξενοδοχείο. Η επιχείρηση δεν θα δεχτεί κανένα πελάτη με την τιμή προσφοράς χωρίς να έχει προηγηθεί αγορά του κουπονιού. Για πληροφορίες σχετικά με το ξενοδοχείο (διαθεσιμότητα, κρατήσεις κλπ.) απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στο 2118501086 ή mail στο info@bestofferz.gr από Δευτέρα έως Παρασκευή 10.30-18.00 ή συμπλήρωση της φόρμας κρατήσεως (κάντε κράτηση).
αρχική αξία: 192 €έκπτωση: 40%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 1 μήνα 19 ΑΓΟΡΕΣ
Ξενοδοχεία ΛΗΓΕΙ σε 5 ώρες
76
Λίμνη Πλαστήρα! 76€ από 140€ για 3 μέρες, 2 νύχτες, σε δίκλινο δωμάτιο, παραδοσιακό πρωινό σε μπουφέ, welcome drink, early check-in και late check-out και δωρεάν διαμονή για 1 παιδί έως 5 ετών - Ή - 109€ από 210€ για 4 μέρες, 3 νύχτες για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο, με δυνατότητα αναβάθμισης σε σουίτα με τζάκι, για να απολαύσετε ξέγνοιαστες διακοπές μακριά από την φασαρία της πόλης, σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον με καταπληκτική θέα στα βουνά των Αγράφων αλλά και στη λίμνη Πλαστήρα, στο Pezoula Hotel στα Καλύβια Πεζούλας. Έκπτωση 46%. : Η προσφορά ισχύει έως και 30/11/2014. Η προσφορά για τα 76€ από 140€ περιλαμβάνει αναλυτικά: a. 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο, b. Παραδοσιακό πρωινό σε μπουφέ, c. welcome drink, d. early check-in και late check-out κατόπιν διαθεσιμότητας και e. δωρεάν διαμονή για 1 παιδί έως 5 ετών. Η προσφορά για τα 109€ από 210€ περιλαμβάνει αναλυτικά: a. 3 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο, b. Παραδοσιακό πρωινό σε μπουφέ, c. welcome drink, d. early check-in και late check-out κατόπιν διαθεσιμότητας και e. δωρεάν διαμονή για 1 παιδί έως 5 ετών. Η προσφορά για τα 99€ από 200€ περιλαμβάνει αναλυτικά: a. 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα σε σουίτα με τζάκι, b. Παραδοσιακό πρωινό σε μπουφέ, c. welcome drink, d. early check-in και late check-out κατόπιν διαθεσιμότητας και e. δωρεάν διαμονή για 1 παιδί έως 5 ετών. Η προσφορά για τα 139€ από 290 περιλαμβάνει αναλυτικά: a. 3 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα σε σουίτα με τζάκι, b. Παραδοσιακό πρωινό σε μπουφέ, c. welcome drink, d. early check-in και late check-out κατόπιν διαθεσιμότητας και e. δωρεάν διαμονή για 1 παιδί έως 5 ετών. Για παιδί άνω των 5 ετών ή για τρίτο άτομο υπάρχει επιπλέον χρέωση 10€ ανά διανυκτέρευση. Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείου με την άφιξη σας. Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν και αθροιστικά (πχ με την αγορά 2 κουπονιών – 4 συνεχόμενες διανυκτερεύσεις κτλ). Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη για προσωπική χρήση ή υπό τη μορφή δώρου για συγγενείς και φίλους Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με την αγορά του κουπονιού απο το bestofferz.gr και όχι με απευθείας κράτηση στο ξενοδοχείο. Η επιχείρηση δεν θα δεχτεί κανένα πελάτη με την τιμή προσφοράς χωρίς να έχει προηγηθεί αγορά του κουπονιού. Για πληροφορίες σχετικά με το ξενοδοχείο (διαθεσιμότητα, κρατήσεις κλπ.) απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στο 2118501086 ή mail στο info@bestofferz.gr από Δευτέρα έως Παρασκευή 10.30-18.00 ή συμπλήρωση της φόρμας κρατήσεως (κάντε κράτηση).
αρχική αξία: 140 €έκπτωση: 46%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 1 μήνα 15 ΑΓΟΡΕΣ
Ξενοδοχεία ΛΗΓΕΙ σε 5 ώρες
160
Αξέχαστες Διακοπές στο Θέασις Suites!!160€ από 380€ για ένα εκπληκτικό 3ήμερο (2 διανυκτερεύσεις) δύο ατόμων με πρωινό σε πανέμορφη πέτρινη σουίτα με jacuzzi και τζάκι με Δωρεάν ξύλα, στον Ξενώνα Θέασις Suites, στα Τρίκαλα Κορινθίας!! Μόλις 1.30 ώρα από την Αθήνα, σε ένα καταπράσινο και ήσυχο περιβάλλον!! Έκπτωση 50%!! : Το κουπόνι είναι ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ στον Ξενώνα Θέασις Suites, στα Τρίκαλα Κορινθίας. Ισχύει για Δευτέρα έως Πέμπτη. Εξαιρούνται οι επίσημες αργίες. Η προσφορά περιλαμβάνει: ~ Ένα 3ήμερο (2 διανυκτερεύσεις) δύο ατόμων με πρωινό σε πανέμορφη πέτρινη σουίτα με jacuzzi και τζάκι με Δωρεάν ξύλα. Δυνατότητα επέκτασης της διαμονής σας για Παρασκευή, Σάββατο ή Κυριακή με επιβάρυνση 80€ για ΔΥΟ (2) διανυκτερεύσεις ακόμα, όπου καταβάλλετε απευθείας στο ξενοδοχείο. Ο Ξενώνας Θέασις Suites παρέχει σε όλες τις σουίτες αυτόνομη θέρμανση, 2 τηλεοράσεις LCD, DVD, Wi-fi, μπάνιο με jacuzzi 2 ατόμων, στεγνωτήρα μαλλιών, χρηματοκιβώτιο, φούρνο μικροκυμάτων, σίδερο σιδερώματος, πλήρως εξοπλισμένο κουζινάκι και ψυγείο. Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη για προσωπική χρήση, για συγγενείς και φίλους. Πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για έλεγχο διαθεσιμότητας στο τηλέφωνο: 2106200443 όπου θα αναφέρετε τις επιθυμητές ημερομηνίες κράτησης. Μετά την κράτηση γίνονται μόνο αλλαγές κι όχι ακυρώσεις, τουλάχιστον 5 ημέρες νωρίτερα. Είναι απαραίτητη η εκτύπωση του κουπονιού σας και η προσκόμιση του.
αρχική αξία: 380 €έκπτωση: 58%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 2 μήνες 12 ΑΓΟΡΕΣ
Ξενοδοχεία ΛΗΓΕΙ σε 17 ώρες
99
Domotel Neve Mountain Resort: Πολυτελής απόδραση για 2 στο Καϊμακτσαλάν! : Περιλαμβάνει:Πολυτελής διαμονή 2 ατόμων σε superior double room, στο Domotel Neve Mountain Resort στο Καϊμακτσαλάν.Ελεύθερη χρήση παροχών spa (sauna, υδρομασάζ, χρήση θερμαινόμενης πισίνας & χαμάμ).2 prive massage διάρκειας 45΄λεπτών για κάθε άτομο. Επιλέγετε ανάμεσα από:99€ για δύο (2) ημέρες – μια (1) διανυκτέρευση.180€ για τρείς (3) ημέρες – δύο (2) διανυκτερεύσεις. Domotel Neve Mountain Resort Το ξενοδοχείο στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο (Καϊμακτσαλάν ή Καιμάκτσαλαν) Domotel Neve Mountain Resort & Spa, το τέταρτο μέλος της αλυσίδας πολυτελών ξενοδοχείων στην Ελλάδα Domotel, ξεκίνησε τη λειτουργία του στις αρχές του 2009, στην καρδιά του παραδοσιακού οικισμού του Παλαιού Άγιου Αθανάσιου. Χτισμένο στις πλαγιές του Βόρα, με θέα τη λίμνη Βεγορίτιδα, αποτελεί ένα κόσμημα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής, μία ανάσα χαλάρωσης και ηρεμίας. Σε υψόμετρο 1200 μ., 30 χλμ από την Έδεσσα και 16 χλμ. από το χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν , το ξενοδοχείο Domotel Neve Mountain Resort & Spa, από τα καλύτερα ξενοδοχεία στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο στο Καϊμακτσαλάν είναι μοναδική επιλογή για όσους θέλουν να ξεφύγουν από την καθημερινότητα και να απολαύσουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Το Domotel Neve είναι ένα οργανωμένο ξενοδοχείο που ξεχωρίζει για την υψηλού επιπέδου παροχή πλήθους υπηρεσιών, ευέλικτων για προσαρμογή σε προσωπικό επίπεδο με σκοπό την πολυδιάστατη αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των επισκεπτών. Ένα μοναδικό resort αποδράσεων και διακοπών, μία «ένωση» μεταξύ του χιονοδρομικού κέντρου Καϊμάκτσαλαν και της λίμνης Βεγορίτιδας, ένα αναζωογονητικό spa hotel που καταφέρνει να προσφέρει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Το ξενοδοχείο διαθέτει 40 μοναδικά ευρύχωρα δωμάτια στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο (Καϊμακτσαλάν), τα οποία εντυπωσιάζουν με την υψηλή αισθητική και τη ζεστασιά τους. Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου οι οποίοι, με τις πινελιές ενός σύγχρονου σχεδιαστή, έδεσαν ομοιόμορφα το παρελθόν με το παρόν. Οι προσδοκίες κάθε απαιτητικού πελάτη ικανοποιούνται στους πλήρως εξοπλισμένους χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας, στην απόλαυση ιδιαίτερων γεύσεων που μπορεί κανείς να απολαύσει In-house, στο spa and wellness centre που προσφέρει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης. Επίσης, προσφέρεται μεγάλος χώρος υπαίθριου parking.
αρχική αξία: 250 €έκπτωση: 60%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ προχθές στις 10 μμ 3 ΑΓΟΡΕΣ
Ξενοδοχεία ΛΗΓΕΙ σε 3 ημέρες
141
Χριστουγεννιάτικες Διακοπές Στο Μπάνσκο!!! 141€ το άτομο για 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο studio All Inclusive στο τεσσάρων αστέρων ST. GEORGE SKI & SPA στο Μπάνσκο. Τα τελεφερίκ του Μπάνσκο είναι σε απόσταση μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια. Στο ξενοδοχείο διατίθεται και χώρος αποθήκευσης εξοπλισμού σκι. Δυνατότητα μεταφοράς από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη!! : Το κουπόνι είναι για διαμονή ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ στο 4* St. George Ski & Spa Hotel που βρίσκεται στο Μπάνσκο. Η προσφορά περιλαμβάνει : ~ 141€ από 235€ το άτομο (σε δίκλινο δωμάτιο) για 4 ήμερες/3 διανυκτερεύσεις, σε All Inclusive (4 γεύματα κάθε μέρα σε μπουφέ + μπύρα, κρασί, αναψυκτικά, καφέ, τσάι, χυμοί, σοκολάτα κλπ.). Ισχύει για τις ημερομηνίες 24 – 27/12/2014. Τα δωμάτια διαθέτουν: Δορυφορική τηλεόραση, Τηλέφωνο, Μίνι μπαρ, Δύο μονά ή ένα διπλό κρεβάτι, Μπανιέρα ή ντους, Σεσουάρ, Μπουρνούζι και παντόφλες, Δωρεάν Internet, Αίθριο. Η μεγάλη εσωτερική πισίνα του ξενοδοχείου έχει θέα στον κήπο από τα μεγάλα παράθυρα. Οι επισκέπτες μπορούν να ξεκινήσουν τη μέρα τους με ένα φρέσκο φλιτζάνι τσάι ή καφέ στο πανέμορφο λόμπι μπαρ σε δύο επίπεδα και το βράδυ απολαύστε ένα καλαίσθητο δείπνο στο κομψό Γαλλικά ή Μεσογειακά εστιατόρια, ολοκληρώνουν τώρα με ένα ποτό στο μπαρ. Το μεγάλο σπα του St. George διαθέτει μοντέρνες εγκαταστάσεις όπως τζακούζι, χαμάμ και χώρο για μασάζ. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στη σάουνα ή το ατμόλουτρο ή να χρησιμοποιήσουν το γυμναστήριο. Στο ξενοδοχείο το SPA είναι δωρεάν. Πληρώνετε μόνο το μασάζ απευθείας στο Ξενοδοχείο. Η επιμήκυνση της διαμονής είναι δυνατή, μετά από συνεννόηση μαζί μας και με την ανάλογη οικονομική επιβάρυνση. Εάν κάποιος πελάτης επιθυμεί διαφορετικές ημερομηνίες, είναι εφικτό μετά από τηλεφωνική συνεννόηση μαζί μας. Όσοι επιθυμούν μεταφορά με λεωφορείο από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη στο Μπάνσκο, μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας στο email: info@dealtown.gr ή στο τηλέφωνο 2106200443. Το κόστος της μεταφοράς από Αθήνα είναι: 50 Ευρώ το άτομο (μετ’ επιστροφή) και από Θεσσαλονίκη είναι: 25 Ευρώ το άτομο (μετ’ επιστροφή). Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη για προσωπική χρήση, για συγγενείς και φίλους. Για έλεγχο διαθεσιμότητας μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο: 2106200443 όπου θα αναφέρετε τις επιθυμητές ημερομηνίες κράτησης. Μετά την κράτηση γίνονται μόνο αλλαγές κι όχι ακυρώσεις, τουλάχιστον 5 ημέρες νωρίτερα.
αρχική αξία: 235 €έκπτωση: 40%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 27 μέρες 18 ΑΓΟΡΕΣ
Ξενοδοχεία ΛΗΓΕΙ σε 16 ώρες
135
Χριστουγεννιάτικες Διακοπές!!! 135€ το άτομο για 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο studio με ημιδιατροφή στο τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο Iglika Palace στο Μπόροβετς στην Βουλγαρία. Το ξενοδοχείο είναι πρόσφατα ανακαινισμένο και βρίσκεται στο κέντρο του θερέτρου προσφέροντας εξαιρετική ατμόσφαιρα και άνετη διαμονή.Δυνατότητα μεταφοράς από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη!! : Το κουπόνι είναι για διαμονή ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ στο Iglika Palace 4* στο Μπόροβετς στην Βουλγαρία. Η προσφορά περιλαμβάνει: ~ 135€ από 226€ το άτομο (σε δίκλινο δωμάτιο) για 4 ήμερες/3 διανυκτερεύσεις, με ημιδιατροφή. Ισχύει για τις ημερομηνίες 23-26/12/2014 ή 24 – 27/12/2014. Το ξενοδοχείο διαθέτει τηλέφωνο, εστιατόριο, μπαρ, ασφαλές πάρκινγκ, ενοικιάσεις σκι, σχολή σκι, γυμναστήριο, σάουνα, ιατρικό κέντρο. Όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου Iglika Palace διαθέτουν δορυφορική τηλεόραση, τηλέφωνο, mini bar, μπανιέρα, μπάνιο. Στο ξενοδοχείο το SPA είναι δωρεάν. Πληρώνετε μόνο το μασάζ απευθείας στο Ξενοδοχείο. Η επιμήκυνση της διαμονής είναι δυνατή, μετά από συνεννόηση μαζί μας και με την ανάλογη οικονομική επιβάρυνση. Εάν κάποιος πελάτης επιθυμεί διαφορετικές ημερομηνίες, είναι εφικτό μετά από τηλεφωνική συνεννόηση μαζί μας. Όσοι επιθυμούν μεταφορά με λεωφορείο από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας στο email: info@dealtown.gr ή στο τηλέφωνο 2106200443. Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη για προσωπική χρήση, για συγγενείς και φίλους. Για έλεγχο διαθεσιμότητας μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο: 2106200443 όπου θα αναφέρετε τις επιθυμητές ημερομηνίες κράτησης. Μετά την κράτηση γίνονται μόνο αλλαγές κι όχι ακυρώσεις, τουλάχιστον 5 ημέρες νωρίτερα.
αρχική αξία: 226 €έκπτωση: 40%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 7 μέρες 22 ΑΓΟΡΕΣ
Ξενοδοχεία ΛΗΓΕΙ σε 16 ώρες
123
Χριστουγεννιάτικες Διακοπές Στο Μπάνσκο!!123€ από 205€ το άτομο για 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο studio με ημιδιατροφή στο πολυτελές ξενοδοχείο Evelina Palace στο Μπάνσκο. Το ξενοδοχείο χτίστηκε με τη χαρακτηριστική αρχιτεκτονική της περιοχής και τα τελεφερίκ του Μπάνσκο είναι σε απόσταση 100 μέτρων. Δυνατότητα μεταφοράς από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη!! : Το κουπόνι είναι για διαμονή ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ στο Evelina Palace που βρίσκεται στο Μπάνσκο. Η προσφορά περιλαμβάνει: ~123€ από 205€ το άτομο (σε δίκλινο studio) για 4 ήμερες/3 διανυκτερεύσεις, με ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ (πρωινό και δείπνο κάθε μέρα). Ισχύει για τις ημερομηνίες 24 – 27/12/2014. Τα δωμάτια είναι πολυτελώς επιπλωμένα και εξοπλισμένα με δορυφορική τηλεόραση, τηλέφωνο, μίνι μπαρ, ιδιωτικό μπάνιο με ντους/μπανιέρα, στεγνωτήρα μαλλιών, βεράντα. Το ξενοδοχείο διαθέτει παιδική χαρά, μπιλιάρδο και μπαρ. Το Evelina Palace Hotel διαθέτει εσωτερική πισίνα, χώρο για τα παιδιά, γυμναστήριο, σάουνα, αίθουσα μασάζ, σολάριουμ, τζακούζι, χαμάμ. Στο ξενοδοχείο το SPA είναι δωρεάν. Πληρώνετε μόνο το μασάζ απευθείας στο Ξενοδοχείο. Η επιμήκυνση της διαμονής είναι δυνατή, μετά από συνεννόηση μαζί μας και με την ανάλογη οικονομική επιβάρυνση. Εάν κάποιος πελάτης επιθυμεί διαφορετικές ημερομηνίες, είναι εφικτό μετά από τηλεφωνική συνεννόηση μαζί μας. Όσοι επιθυμούν μεταφορά με λεωφορείο από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη στο Μπάνσκο, μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας στο email: info@dealtown.gr ή στο τηλέφωνο 2106200443. Το κόστος της μεταφοράς από Αθήνα είναι: 50 Ευρώ το άτομο (μετ’ επιστροφή) και από Θεσσαλονίκη είναι: 25 Ευρώ το άτομο (μετ’ επιστροφή). Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη για προσωπική χρήση, για συγγενείς και φίλους. Για έλεγχο διαθεσιμότητας μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο: 2106200443 όπου θα αναφέρετε τις επιθυμητές ημερομηνίες κράτησης. Μετά την κράτηση γίνονται μόνο αλλαγές κι όχι ακυρώσεις, τουλάχιστον 5 ημέρες νωρίτερα.
αρχική αξία: 205 €έκπτωση: 40%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 20 μέρες 14 ΑΓΟΡΕΣ
Ξενοδοχεία ΛΗΓΕΙ σε 16 ώρες
115
Χριστουγεννιάτικες Διακοπές Στο Μπάνσκο!!115€ από 192€ το άτομο για 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο studio με ημιδιατροφή στο πολυτελές ξενοδοχείο Spa Hotel Emerald στο Μπάνσκο. Τα τελεφερίκ του Μπάνσκο είναι σε απόσταση 50 μέτρων από το ξενοδοχείο. Το συγκρότημα διαθέτει ευρύχωρα, κομψά και άνετα δωμάτια με υπέροχη θέα στο βουνό. Δυνατότητα μεταφοράς από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη!! : Το κουπόνι είναι για διαμονή ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ στο Spa Hotel Emerald που βρίσκεται στο Μπάνσκο. Η προσφορά περιλαμβάνει: ~115€ από 192€ το άτομο (σε δίκλινο studio) για 4 ήμερες/3 διανυκτερεύσεις, με ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ (πρωινό και δείπνο κάθε μέρα). Ισχύει για τις ημερομηνίες 24 – 27/12/2014. Τα δωμάτια διαθέτουν: τηλέφωνο, μικρή κουζίνα, τηλεόραση με δορυφορικά κανάλια, καμπίνα ντους ή μπανιέρα, στεγνωτήρα μαλλιών και μπαλκόνι. Το κεντρικό εστιατόριο και το εστιατόριο Mehana προσφέρει βουλγαρική κουζίνα και τοπικές σπεσιαλιτέ, παιδικό μενού, λίστα κρασιών. Το Hotel Spa Centre διαθέτει σάουνα, τζακούζι, χαμάμ, μασάζ, εσωτερική πισίνα και άλλες εγκαταστάσεις σπα. Στο ξενοδοχείο το SPA είναι δωρεάν. Πληρώνετε μόνο το μασάζ απευθείας στο Ξενοδοχείο. Η επιμήκυνση της διαμονής είναι δυνατή, μετά από συνεννόηση μαζί μας και με την ανάλογη οικονομική επιβάρυνση. Εάν κάποιος πελάτης επιθυμεί διαφορετικές ημερομηνίες, είναι εφικτό μετά από τηλεφωνική συνεννόηση μαζί μας. Όσοι επιθυμούν μεταφορά με λεωφορείο από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη στο Μπάνσκο, μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας στο email: info@dealtown.gr ή στο τηλέφωνο 2106200443. Το κόστος της μεταφοράς από Αθήνα είναι: 50 Ευρώ το άτομο (μετ’ επιστροφή) και από Θεσσαλονίκη είναι: 25 Ευρώ το άτομο (μετ’ επιστροφή). Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη για προσωπική χρήση, για συγγενείς και φίλους. Για έλεγχο διαθεσιμότητας μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο: 2106200443 όπου θα αναφέρετε τις επιθυμητές ημερομηνίες κράτησης. Μετά την κράτηση γίνονται μόνο αλλαγές κι όχι ακυρώσεις, τουλάχιστον 5 ημέρες νωρίτερα.
αρχική αξία: 192 €έκπτωση: 40%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 21 μέρες 14 ΑΓΟΡΕΣ
Ξενοδοχεία ΛΗΓΕΙ σε 16 ώρες
141
Χριστούγεννα στο Bansko!! Μόνο 141€ το άτομο για 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις σε Δίκλινο Studio All Inclusive (Πρωί – Μεσημέρι – Απόγευμα – Βράδυ - Πλούσιος Μπουφές και όλα τα αναψυκτικά, μπύρα, κρασί, τσάι, καφές, χυμοί, σοκολάτα), στο St. George Ski & Spa Hotel 4* στο Bansko της Βουλγαρίας, σ' ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στο Μπάνσκο, το οποίο απέχει περίπου 300 μέτρα από τα Ski Lift!! : St. George Ski & Spa Hotel 4*, BANSKO, BULGARIA Το St. George Ski and Spa βρίσκεται στο παλαιότερο τμήμα του Μπάνσκο, όπου πολυτελή σύγχρονα ξενοδοχεία είναι μαζί με τα αρχαία ρωμαϊκά λουτρά και μεσαιωνικές εκκλησίες. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε βολική τοποθεσία κοντά στο τελεφερίκ, λιφτ για σκιέρ και στις κορυφές του βουνού Πίριν από τον Δεκέμβριο μέχρι τον Μάιο. Από το St. George Ski and Spa είναι μόνο μια μικρή απόσταση με τα πόδια σε μια ευρεία ποικιλία των θεαμάτων, συμπεριλαμβανομένων εμπορικά κέντρα, παγοδρόμια, εστιατόρια και νυχτερινά κέντρα. Το ξενοδοχείο St. George Ski & Spa είναι ένα από τα καλύτερα στο Μπάνσκο, το οποίο λειτούργησε πρώτη φορά το 2009 και απέχει περίπου 300 μ. από τα ski lift. Το St. George Ski and Spa είναι ένα υπέροχο ξενοδοχείο πολυτελών διαμερισμάτων, που παντρεύει την αρχαία ιστορία και σύγχρονη μεγαλοπρέπεια. Το St. George Ski and Spa προσφέρει ένα πολυτελές ξενοδοχείο 4* και τον τρόπο ζωής που θα ικανοποιήσει τις επιθυμίες των πιο εκλεπτυσμένων επισκεπτών. Το St. George Ski and Spa προσφέρεται για να απολαύσετε υπαίθριες δραστηριότητες και πολυτελείς εγκαταστάσεις, όντως στην καρδιά της ζωντανής πόλης του Μπάνσκο και να νιώσετε την εγγύτητα του αξέχαστου φύση του βουνού. Του St. George Ski and Spa η τοποθεσία, οι εγκαταστάσεις, τα SPA και ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός σε συνδυασμό με την εξαιρετική ποιότητα των υπηρεσιών του ξενοδοχείου κάνουν το St. George ένα μοναδικό ξενοδοχείο και μια εξαιρετική ευκαιρία για όλους! Απολαύστε τις διακοπές σας! Spa & Gym: Αποδράστε για μια στιγμή σε μια χώρα όπου οι χρόνοι κινούνται αργά, όπου η φύση σας και όπου καθαρές υπηρεσίες σπα, χρησιμοποιώντας την καλύτερη φυσική και η σύγχρονη τεχνολογία είναι σε προσφορά περιβάλλει. Εστιατόριο: Οι επισκέπτες μπορούν να ξεκινήσουν τη μέρα τους με ένα φρέσκο φλιτζάνι τσάι ή καφέ στο πανέμορφο δύο επιπέδων lobby bar και το βράδυ απολαύστε ένα κομψό δείπνο στο κομψό, γαλλικό ή της Μεσογείου εστιατόρια, τελειώνοντας με ένα ποτό στο μπαρ. Η πόλη του Μπάνσκο βρίσκεται σε ύψος 936 μέτρα και οι πίστες του σκι είναι σε ύψος 2.000 - 2.500 μέτρα. Το Bansko είναι ένα νέο θέρετρο, το οποίο αναπτύχθηκε πρόσφατα από ξένους σκιέρ και τουρίστες, αλλά είναι αρκετά γνωστό στη Βουλγαρία.
αρχική αξία: 235 €έκπτωση: 40%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 1 μήνα 42 ΑΓΟΡΕΣ
Ξενοδοχεία ΛΗΓΕΙ σε 1 μέρα
96
Χριστουγεννιάτικες Διακοπές Στο Μπάνσκο!!! 96€ από 160€ το άτομο για 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό στο ξενοδοχείο Hotel KAPHOUSE 3* superior στο Μπάνσκο, στους πρόποδες του πανέμορφου βουνού Pirin. Τα τελεφερίκ του Μπάνσκο βρίσκονται μόλις σε 100 μέτρα απόσταση. Δυνατότητα μεταφοράς από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη!! : Το κουπόνι είναι για διαμονή ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ στο Hotel KAPHOUSE 3* superior που βρίσκεται στο Μπάνσκο. Η προσφορά περιλαμβάνει: ~96€ από 160€ το άτομο (σε δίκλινο δωμάτιο) για 4 ήμερες/3 διανυκτερεύσεις, με πρωινό. Ισχύει για τις ημερομηνίες 24 – 27/12/2014. Τα δωμάτια είναι επιπλωμένα με στυλ και διαθέτουν: τηλέφωνο, Internet, καλωδιακή τηλεόραση, mini bar, ντους και στεγνωτήρα μαλλιών. Το ξενοδοχείο διαθέτει ρεσεψιόν με 24ωρη υπηρεσία, άνετο σαλόνι με τζάκι, μεγάλη τηλεόραση με οθόνη plasma και γραφείο αποθήκευσης εξοπλισμού σκι. Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου μπορούν να χαλαρώσουν στο κέντρο σπα που διαθέτει: πισίνα, αίθουσα γυμναστικής, τζακούζι, σάουνα, σολάριουμ, μασάζ. το ξενοδοχείο το SPA είναι δωρεάν. Πληρώνετε μόνο το μασάζ απευθείας στο Ξενοδοχείο. Η επιμήκυνση της διαμονής είναι δυνατή, μετά από συνεννόηση μαζί μας και με την ανάλογη οικονομική επιβάρυνση. Εάν κάποιος πελάτης επιθυμεί διαφορετικές ημερομηνίες, είναι εφικτό μετά από τηλεφωνική συνεννόηση μαζί μας. Όσοι επιθυμούν μεταφορά με λεωφορείο από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη στο Μπάνσκο, μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας στο email: info@dealtown.gr ή στο τηλέφωνο 2106200443. Το κόστος της μεταφοράς από Αθήνα είναι: 50 Ευρώ το άτομο (μετ’ επιστροφή) και από Θεσσαλονίκη είναι: 25 Ευρώ το άτομο (μετ’ επιστροφή). Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη για προσωπική χρήση, για συγγενείς και φίλους. Για έλεγχο διαθεσιμότητας μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο: 2106200443 όπου θα αναφέρετε τις επιθυμητές ημερομηνίες κράτησης. Μετά την κράτηση γίνονται μόνο αλλαγές κι όχι ακυρώσεις, τουλάχιστον 5 ημέρες νωρίτερα.
αρχική αξία: 160 €έκπτωση: 40%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 22 μέρες 16 ΑΓΟΡΕΣ
Ξενοδοχεία ΛΗΓΕΙ σε 16 ώρες
169
Περάστε ένα παραμυθένιο τριήμερο στο Πήλιο με διαμονή Με διαμονή στο Manthos Hotel Resort and Spa 4* για 2 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό και δείπνο. Η διαμονή ενός παιδιού είναι δωρεάν! Προσφορά του γραφείου μας επίσκεψη στο spa του ξενοδοχείου!! : Το ξενοδοχείο Mετά την πλήρη αναβάθμιση όλων των υπηρεσιών μας και των χώρων μας, σας περιμένουμε να σας φιλοξενήσουμε στις εγκαταστάσεις μας. Στα 1200 μ. υψόμετρο , μέσα στην καρδιά του βουνού των κενταύρων, και μόλις 1,5 χλμ. από το χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου, ‘Αγριόλευκες’, διαθέτουμε 40 διαφορετικά δωμάτια, όλα με τον χαρακτήρα του Πηλίου, και θέα στον Παγασητικό κόλπο και στο Χιονοδρομικό κέντρο. Ξύλινα δάπεδα και μασίφ υπέρδιπλες κρεβατοκάμαρες, άλλες παραδοσιακές, ρομαντικές και άλλες μοντέρνες αλλά επιβλητικές, ιδιωτικά λουτρά με μπανιέρες υδρομασάζ για στιγμές χαλάρωσης, σουίτες με τζάκι για τις κρύες νύχτες του χειμώνα, γυμναστήριο πλήρως εξοπλισμένο σε καινούριο χώρο στις εγκαταστάσεις μας, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα με υδροθεραπείες, χώρος SPA , με Ηammam, Sauna , & Jacuzzi, γήπεδα ποδοσφαίρου άμεσα προσβάσιμα , κλειστό γήπεδο μπάσκετ , αυλή με γκαζόν που περιβάλλει το ξενοδοχείο και παιδική χαρά για τους μικρούς μας φίλους. & για τους λάτρεις της ελληνικής πηλιορείτικης κουζίνας, το εστιατόριο Έλαιον από το 1910, είναι κοντά σας με νέα ατμόσφαιρα και παραδοσιακά πιάτα.... Το ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΝΘΟΣ Α.Ε στα ΧΑΝΙΑ ΠΗΛΙΟΥ ιδρύθηκε το 1910 και συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του μέχρι σήμερα λειτουργώντας καθημερινά όλο το χρόνο. Σε υψόμετρο 1200 μ. πλαισιωμένο από πυκνό δάσος οξιάς, είναι το πέρασμα από το Δυτικό στο Ανατολικό Πήλιο. Πρόκειται για ένα φημισμένο χάνι ,όπου διανυκτέρευαν οι ταξιδιώτες και οι έμποροι. Σήμερα αποτελεί ένα προορισμό ταυτισμένο με την οικογενειακή φιλοξενία. Μόλις 2 χλμ. από το χιονοδρομικό κέντρο Αγριόλευκες, οι λάτρεις του σκι κατηφορίζουν τις πλαγιές με τα παγωμένα σαν απολιθώματα δέντρα, αγναντεύοντας αριστερά τους τον Παγασητικό και δεξιά τους το Αιγαίο. Στο βουνό των Κενταύρων, σε μια περιοχή όπου η φύση οργιάζει, κάνοντας το τοπίο κάθε εποχή μοναδικό, το βουνό που ο μύθος αναφέρει σαν τη θερινή κατοικία των θεών του Ολύμπου , υψώνεται επιβλητικό και καταπράσινο πάνω από το Βόλο, ανάμεσα στον Παγασητικό Κόλπο και το Αιγαίο Πέλαγος. Στη μαγική ατμόσφαιρα του Πηλιορείτικου τοπίου, σμίγει η ιστορία με τον θρύλο, το άγριο με το ήρεμο, το χθες με το σήμερα. Πάνω όμως απ' όλα αυτά, είναι η παραδείσια φύση του Πηλίου που μαγνητίζει και εκστασιάζει τους πολυάριθμους επισκέπτες του. Διαμονή Το Manthos Hotel Resort & Spa, διαθέτει συνολικά 40 δωμάτια, συνδυάζει οικογενειακή ατμόσφαιρα και όλες τις σύγχρονες ανέσεις, όπως όλα τα δωμάτια με κεντρική θέρμανση, τηλεόραση, αυτόνομο ΤΗΛΈΦΩΝΟ , χρηματοκιβώτιο, μπάνιο με συνεχόμενο ζεστό νερό και στεγνωτήρα μαλλιών. Όλοι οι χώροι του ξενοδοχείου αποπνέουν ομορφιά, ζεστασιά και γαλήνη. Εστιατόριο Τοπικές ,παραδοσιακές συνταγές μπορούν οι πελάτες μας να απολαύσουν στο εστιατοριο μας, διπλα στα δυο τζακια ,τις νοστιμότατες Πηλιορείτικες συνταγές, και την σπιτική κουζίνα μας όπου φημίζεται εδώ και χρόνια. Το ξενοδοχείο μας ,που παραμένει όλο το χρόνο ανοιχτό, χαρίζει ατμοσφαιρικό περιβάλλον δίπλα στα τζάκια,τις κρύες νύχτες του χειμώνα, ενώ μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας στο μπαρ του ξενοδοχείου, βλέποντας το χιόνι δίπλα σας να πέφτει, και τους καλοκαιρινούς μήνες να περιπλανηθείτε στις πολυάριθμες αυλές του και στον καταπράσινο κήπο και την στην πισίνα. Το πρωινό γεύμα αποτελείται από διαλεχτά ντόπια προϊόντα, ολόφρεσκα που παρασκευάζονται με φροντίδα από τους ιδιοκτήτες. Σπα- Αθλητικές Εγκαταστάσεις Ένα εξαιρετικό σημείο διακοπών spa , στα 1200 μ. υψόμετρο, στο βουνό των Κενταύρων. Συνδιασμος ζεστής φιλοξενίας και ανανέωσης ... Ξεκινήστε ένα μαγευτικό ταξίδι μέσα στο ιστορικό βουνό των Κενταύρων ,με μια επίσκεψη στο Apres Ski Spa του ξενοδοχείου μας, και ενισχύστε την άποψη σας για την περιοχή μας με την μοναδική θέα προς το χιονοδρομικό κέντρο και τον Παγασητικό Κόλπο.. Νότα ξεκούρα
αρχική αξία: 450 €έκπτωση: 62%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 14 μήνες 91 ΑΓΟΡΕΣ
Κούρεμα ΛΗΓΕΙ σε 14 ώρες
98
ATERON SUITES HOTEL AND SPA!!!98€ από 200€ για ανεπανάληπτο 3ήμερο (2 διανυκτερεύσεις) δύο ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο, πρωινό σε μπουφέ, μπουκάλι κρασιού για καλωσόρισμα, στο Ξενοδοχείο Ateron στο Αμύνταιο Φλώρινας!! ΔΩΡΟ ένα πακέτο Spa σε Prive χώρο!! Απολαύστε διαμονή υψηλού επιπέδου και επισκεφτείτε τοποθεσίες που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το ATERON και αποτελούν ιδανικούς προορισμούς για ημερήσιες εκδρομές και αποδράσεις. Έκπτωση 51%!! : Το κουπόνι είναι ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ και ισχύει έως τις 31/12/2014 στο ATERON SUITES HOTEL AND SPA, μόλις 20 λεπτά από την πόλη της Φλώρινας. Το κάθε κουπόνι περιλαμβάνει: ~ Τρείς ημέρες (2 διανυκτερεύσεις) διακοπών για δύο άτομα σε δίκλινο δωμάτιο. Και απολαύστε για τις ημέρες διαμονής ΟΛΑ τα παρακάτω: ~ Πλούσιο πρωινό σε μπουφέ ~ Ένα μπουκάλι κρασί ~ ΔΩΡΟ ένα πακέτο Spa σε Prive χώρο με χρήση σάουνας, χαμάμ, τζακούζι, πισίνα με καταρράκτη, σύστημα αντίθετης κολύμβησης και θερμαινόμενα ανάκλιντρα. Τα 20 ευρύχωρα δωμάτια του Άτερον προσφέρουν διαμονή υψηλού επιπέδου, παρέχοντας όλες τις ανέσεις. Παροχές: Τηλεόραση, Κλιματισμός, Κεντρική θέρμανση, Μπαλκόνι, Τηλέφωνο, Μίνι μπαρ, Γραφείο εργασίας, Πρόσβαση στο internet, Στεγνωτήριο μαλλιών. Για ένα παιδί έως 10 ετών η διαμονή είναι δωρεάν, στο κρεβάτι των γονιών του. Για άτομα άνω των 10 ετών επιπλέον 10€ ανά διανυκτέρευση που καταβάλλεται απευθείας στο ξενοδοχείο. Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση και υπό μορφή δώρου. Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν και αθροιστικά πχ με την αγορά 2 κουπονιών – 4 συνεχόμενες διανυκτερεύσεις. Επιβεβαίωση κράτησης και έλεγχο διαθεσιμότητας στο τηλέφωνο 2106200443, για την γνωστοποίηση της επιθυμητής ημερομηνίας. Οι κρατήσεις κλείνονται πάντα με βάση την διαθεσιμότητα. Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή. Για ακυρώσεις κρατήσεων ισχύει η Πολιτική Ακύρωσης για κάθε Ξενοδοχείο.
αρχική αξία: 200 €έκπτωση: 51%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 2 μήνες 14 ΑΓΟΡΕΣ
Ξενοδοχεία ΛΗΓΕΙ σε 17 ώρες
139
139€ τα 2 άτομα για 3 ημέρες-2 διανυκτερεύσεις για μία αξέχαστη απόδραση στο βουνό των θεών, στο μαγικό Λιτόχωρο. Απολάυστε την πολυτελή φιλοξενία του 4* Olympus Mediterranean Boutique Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό. Δωρεάν διαμονή για 1 παιδί έως 14 ετών. Ένα πολυτελές ξενοδοχείο σας περιμένει για να σας προσφέρει την απόλυτη χαλάρωση. Αρχικής αξίας 230€. Έκπτωση 40% : Πληροφορίες για 4* Olympus Mediterranean Boutique Hotel. http://www.mediterraneanhotels.gr/content.asp?id=3 Αυτό το εκπληκτικό ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την κεντρική πλατεία του Λιτόχωρου, και διαθέτει δωμάτια και κοινόχρηστους χώρους με όμορφη διακόσμηση, καθώς και εξαιρετικές εγκαταστάσεις σπα. Το Mediterranean Olympus Hotel προσφέρει ένα εξαιρετικό σκηνικό για την διαμονή σας στο Λιτόχωρο, συνδυάζοντας την λαμπρότητα του παρελθόντος με μοντέρνες λεπτομέρειες. Κάθε δωμάτιο έχει προσεγμένη διακόσμηση με προσοχή στη λεπτομέρεια και στόχο την άνεση. Απολαύστε τις κομψές πινελιές και την χαλαρωτική ατμόσφαιρα γύρω σας και θαυμάστε την όμορφη θέα του Λιτόχωρου από το ευρύχωρο μπαλκόνι σας. Τους κρύους μήνες, ζεσταθείτε δίπλα στο τζάκι του δωματίου σας. Μπορείτε να ξεκινήσετε τη μέρα σας με έναν πλούσιο μπουφέ πρωινού στον εκλεπτυσμένο χώρο του εστιατορίου του Mediterranean Olympus Hotel. Κατά την διάρκεια της διαμονής σας παρέχεται δωρεάν ασύρματο internet και δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης. Αυτό το όμορφο ξενοδοχείο απέχει μόλις μερικά βήματα από πολλά εστιατόρια και καταστήματα του Λιτόχωρου. Είναι επίσης κοντά σε διάφορα μονοπάτια πεζοπορίας του Ολύμπου. Μετά από μια μέρα περιηγήσεων ή πεζοπορίας, μπορείτε να χαλαρώσετε στο όμορφο σπα του Olympus Mediterranean και να απολαύσετε μια βουτιά στην εσωτερική πισίνα ή μια επίσκεψη στη σάουνα. Κλασική πολυτέλεια και παροχές υψηλού επιπέδου προσφέρουν μια ευχάριστη διαμονή. Το Λιτόχωρο αποτελεί ένα παραθεριστικό κέντρο, 24 χλμ. νότια από την Κατερίνη και μία από τις πιο γραφικές κωμοπόλεις του νομού Πιερίας. Οι ντόπιοι συνηθίζουν να το αποκαλούν «Πύλη των θεϊκών κατοικιών», καθώς είναι χτισμένο στις πλαγιές του Ολύμπου. Το Λιτόχωρο συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τη θάλασσα με το βουνό. Η θέα από την κωμόπολη προς τις κορυφές του Ολύμπου είναι μαγευτική, ενώ στα παράλιά της βρίσκεται μεγάλος αριθμός τουριστικών εγκαταστάσεων και παραθεριστικών οικισμών, που συγκεντρώνουν μεγάλο όγκο επισκεπτών, Ελλήνων και ξένων, όλο το χρόνο. Το πανέμορφο Λιτόχωρο, η πόλη των Θεών, στους πρόποδες του Ολύμπου, του μυθικού βουνού, βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τη κεντρική πλατεία. Το αρχαίο Δίον βρίσκεται μόλις 5 km μακριά , και 60 km σας χωρίζουν από το χιονοδρομικό κέντρο του Ελατοχωρίου. Αξιοθέατα αποτελούν: Η μαγευτική κοιλάδα του Ενιπέα , όπου τα νερά του ποταμού που κατεβαίνουν από τον Όλυμπο, σχηματίζοντας μικρές λίμνες, χάνονται ξαφνικά σε υπόγειες καταβόθρες. Εδώ, σύμφωνα με το μύθο, οι μαινάδες σπάραξαν το μάγο μουσικό Ορφέα και έριξαν το κεφάλι του στο βάραθρο. Το μοναστήρι του Αγίου Διονυσίου , που πρωτόχτισε ο Όσιος Διονύσιος γύρω στα 1500. Το 1828 το κατέστρεψαν οι Τούρκοι, ξαναχτίστηκε όμως πριν το 1856 για να ερημωθεί το 1943 από τους Γερμανούς που φοβούνταν ότι ήταν λημέρι ανταρτών. Οι κορυφές του Ολύμπου. Στην κορυφή Αγιος Αντώνιος αποκαλύφθηκαν ευρήματα (αναθηματικές επιγραφές, νομίσματα, κεραμική) που βεβαιώνουν την ύπαρξη ιερού του Δία των Ελληνιστικών Χρόνων. Ο αρχαιολογικός χώρος του Δίον. Σε αυτόν, έχει διαμορφωθεί αρχαιολογικό πάρκο, έκτασης 1.500 στρεμμάτων, σε μία περιοχή με πλούσια βλάστηση και τρεχούμενα νερά. MEGA-HOLIDAYS www.mega-holidays.gr Το ταξιδιωτικό μας γραφείο ιδρύθηκε το 2008 από τον Νεκτάριο Αναστασίου, στέλεχος πολλά χρόνια σε μεγάλα τουριστικά γραφεία και τουριστικές επιχειρήσεις. Η εμπειρία αλλά κυρίως η θέληση για σωστή εξυπηρέτηση στην ανάγκη για μετακινήσεις και διακοπές ιδιωτών και επιχειρήσεων δημιούργησε το Megia travel.
αρχική αξία: 230 €έκπτωση: 40%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 1 μήνα
Ξενοδοχεία ΛΗΓΕΙ σε 5 ώρες
99
Διακοπές στο Ναύπλιο!! 99€ για τρεις (3) ημέρες/ δύο (2) διανυκτερεύσεις, δύο (2) ατόμων σε double room με ΠΡΩΙΝΟ στο «Palataki Apartments & Studios» στους Μύλους Ναυπλίου! 1 παιδί έως 5 ετών δωρεάν! Χαρίστε στον εαυτό σας μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας και επισκεφθείτε παράλληλα ιστορικά αξιοθέατα όπως το Παλαμήδι και το Μπούρτζι! : Το κουπόνι είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο. Η προσφορά περιλαμβάνει: 99€ για τρεις (3) ημέρες/ δύο (2) διανυκτερεύσεις, δύο (2) ατόμων σε double room με ΠΡΩΙΝΟ έως 31/12/2014 1 παιδί έως 5 ετών ΔΩΡΕΑΝ!! Για επιβεβαίωση κράτησης πρέπει να γίνει έλεγχος διαθεσιμότητας στο τηλέφωνο 215 215 2321, 6986756332 όπου θα αναφέρετε τις επιθυμητές ημερομηνίες κράτησης. Παροχές δωματίου: Διπλό κρεβάτι Ανατομικά στρώματα Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα / Μαγειρικά σκεύη A / C Θέρμανση Ψυγείο Τραπέζι / Καρέκλες LCD ΤV Σεσουάρ μαλλιών ...
αρχική αξία: 190 €έκπτωση: 48%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 6 μήνες 24 ΑΓΟΡΕΣ
Ξενοδοχεία ΛΗΓΕΙ σε 1 μέρα
109
Χριστουγεννιάτικες Διακοπές Στο Μπάνσκο!! 109€ από 182€ το άτομο για 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο studio με ημιδιατροφή στο πολυτελές ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων Orphey στο Μπάνσκο. Τα τελεφερίκ του Μπάνσκο είναι σε απόσταση μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια. Το ξενοδοχείο προσφέρει εξαιρετικές συνθήκες για snowboarders, σκιέρ και όλους τους λάτρεις της φύσης. Δυνατότητα μεταφοράς από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη!! : Το κουπόνι είναι για διαμονή ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ στο 4* Orphey Hotel που βρίσκεται στο Μπάνσκο. Η προσφορά περιλαμβάνει: ~120€ από 200€ το άτομο (σε δίκλινο studio) για 4 ήμερες/3 διανυκτερεύσεις, με ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ (πρωινό και δείπνο κάθε μέρα). Ισχύει για τις ημερομηνίες 24 – 27/12/2014. Τα δωμάτια διαθέτουν: Τηλέφωνο, Μίνι μπαρ, Δύο μονά ή ένα διπλό κρεβάτι, Internet, Τηλεόραση, Μπάνιο, Στεγνωτήρα Μαλλιών, Σύστημα κλιματισμού. Το εστιατόριο του ξενοδοχείου προσφέρει μια ήσυχη και ζεστή ατμόσφαιρα και το προσωπικό είναι έτοιμο να ικανοποιήσει όλες τις γαστρονομικές επιθυμίες σας. Το Hotel Spa Centre διαθέτει ζεστό νερό πισίνα με τζακούζι, ατμόλουτρο και υπηρεσίες μασάζ. Στο ξενοδοχείο το SPA είναι δωρεάν. Πληρώνετε μόνο το μασάζ απευθείας στο Ξενοδοχείο. Η επιμήκυνση της διαμονής είναι δυνατή, μετά από συνεννόηση μαζί μας και με την ανάλογη οικονομική επιβάρυνση. Εάν κάποιος πελάτης επιθυμεί διαφορετικές ημερομηνίες, είναι εφικτό μετά από τηλεφωνική συνεννόηση μαζί μας. Όσοι επιθυμούν μεταφορά με λεωφορείο από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη στο Μπάνσκο, μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας στο email: info@dealtown.gr ή στο τηλέφωνο 2106200443. Το κόστος της μεταφοράς από Αθήνα είναι: 50 Ευρώ το άτομο (μετ’ επιστροφή) και από Θεσσαλονίκη είναι: 25 Ευρώ το άτομο (μετ’ επιστροφή). Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη για προσωπική χρήση, για συγγενείς και φίλους. Για έλεγχο διαθεσιμότητας μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο: 2106200443 όπου θα αναφέρετε τις επιθυμητές ημερομηνίες κράτησης. Μετά την κράτηση γίνονται μόνο αλλαγές κι όχι ακυρώσεις, τουλάχιστον 5 ημέρες νωρίτερα.
αρχική αξία: 182 €έκπτωση: 40%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 26 μέρες 14 ΑΓΟΡΕΣ
Ξενοδοχεία ΛΗΓΕΙ σε 16 ώρες
60
Οριστική αποτρίχωση με 6 συνεδρίες laser nd:Yag σε περιοχή της επιλογής σας από 60€, από το Κέντρο Κοσμητικής Ιατρικής Mediaspis δίπλα στο Σταθμό Μετρό Περιστερίου. : Η πρώτη συνεδρία πρέπει να πραγματοποιηθεί έως 31/12/2014. Κάθε κουπόνι απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες και περιλαμβάνει 6 συνεδρίες απoτρίχωσης με το κορυφαίο laser nd:Yag σε περιοχή της επιλογής σας. Με το κουπόνι των 60€ επιλέγετε 1 μικρή περιοχή από: γραμμή κοιλιάς γραμμή bikini άνω χείλος παρειές πηγούνι αφτιά ζυγωματικά θηλές Με το κουπόνι των 75€ επιλέγετε 1 μεσαία περιοχή από: full face full bikini μασχάλες ώμοι κολάρο Με το κουπόνι των 150€ επιλέγετε 1 μεγάλη περιοχή από: full χέρια γάμπες κοιλιά στήθος Με το κουπόνι των 300€ επιλέγετε 1 πολύ μεγάλη περιοχή από: full πόδια πλάτη - μέση Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη. Με πολλαπλά κουπόνια μπορείτε να επιλέξετε πολλαπλές περιοχές και να πραγματοποιείτε τις εφαρμογές ταυτόχρονα. Απαιτείται τηλεφωνική κράτηση τουλάχιστον 2 ημέρες πριν στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι αγοράς.. Για ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 1 ημέρα πριν. Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το DealSmart. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανένα πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Το laser είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να βρείτε στον τομέα της αποτρίχωσης! Γρήγορο, αποτελεσματικό και ανώδυνο. Αντίο στους ερεθισμούς και τις κοκκινίλες της συνηθισμένης αποτρίχωσης. Πλέον δε μας χωρίζει τίποτα από μια τέλεια εμφάνιση στην παραλία! Χιλιάδες γυναίκες και άντρες με ανεπιθύμητη τριχοφυΐα αφιερώνουν πολλές ώρες σε προσωρινές μεθόδους αποτρίχωσης βλέποντας τις τρίχες μετά από λίγο καιρό να επανεμφανίζονται... Σήμερα, είναι παγκοσμίως επιστημονικά αποδεκτή αλλά και ιατρικά παραδεκτή η χρήση της τεχνολογίας laser για την αντιμετώπιση της αντιαισθητικής τριχοφυΐας. Στο Mediaspis η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά με την χρήση ενός συστήματος Laser, που διαθέτει τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας IEC-601-1, 93/42, 89/366/EEC, ISO 9001, FDA. Το Laser διαθέτει τεχνολογία αιχμής και αποτελεσματικότητα αφού μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε φωτότυπο και κατά τη διάρκεια όλων των εποχών του χρόνου, ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες! Δεν υπάρχουν περιορισμοί που αφορούν το χρώμα του δέρματος και την απαγόρευση έκθεσης στον ήλιο. Καθένας πλέον μπορεί να συνδυάζει την αποτρίχωση στο Mediaspis με τις καλοκαιρινές του διακοπές χωρίς να φοβάται ανεπιθύμητες αντιδράσεις στο δέρμα του!
αρχική αξία: 490 €έκπτωση: 88%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 13 μήνες 46 ΑΓΟΡΕΣ
Αποτρίχωση ΛΗΓΕΙ σε 1 μέρα
99
SUPER DEAL για μαγικά Χριστούγεννα στην Λ.Πλαστήρα!! Από €99 για 2 Διανυκτερεύσεις 2 Ατόμων σε Δίκλινο ή Σουίτα με Τζάκι & Πρωινό στο Pezoula Hotel, μια απόδραση για να χαλαρώσετε και να μαγευτείτε από την απαράμιλλη ομορφιά των φυσικών τοπίων βγαλμένα από παραμύθι! : Pezoula Hotel Το ξενοδοχείο Πεζούλα βρίσκεται στην πλέον κοσμοπολίτικη περιοχή της λίμνης Πλαστήρα, στο χωριό Καλύβια Πεζούλας. Είναι χτισμένο σε ένα θαυμάσιο φυσικό περιβάλλον, στην άκρη του οικισμού και προσφέρει καταπληκτική θέα στα βουνά των Αγράφων αλλά και στη λίμνη Πλαστήρα. Διακρίνεται για το φιλικό και ήσυχο περιβάλλον του, που προσφέρεται για ξέγνοιαστες, ήρεμες και ξεκούραστες διακοπές αλλά και για τους άνετους και ιδιαίτερα φιλόξενους χώρους του. Το εσωτερικό του ξενοδοχείου είναι άνετο, σε παραδοσιακό στυλ και διάκοσμο και διαθέτει ευρύχωρη αίθουσα πρωινού και μεγάλο σαλόνι με πέτρινο τζάκι και μπαρ. Επίσης έχει δικό του parking, μεγάλο κήπο και παιδική χαρά για τους μικρούς επισκέπτες. Το ξενοδοχείο προσφέρει διαμονή υψηλών προδιαγραφών και εξαιρετική θέα. Διαθέτει οχτώ μεγάλα και άνετα δωμάτια πλήρως εξοπλισμένα, ένα διαμέρισμα 55τ.μ με δύο υπνοδωμάτια και κουζίνα, καθώς και δυο πολυτελείς σουίτες. Η ευρυχωρία τους σε συνδυασμό με την άψογη εξυπηρέτηση αποτελούν εγγύηση χαλάρωσης και απόλαυσης της φιλοξενίας. Παροχές: Μπαλκόνι, Αυτόνομη θέρμανση, Μίνι μπαρ, Τηλέφωνο, Τηλεόραση, Δωρεάν Wi-Fi κ.α. Η σουίτα έχει επιπλέον καθιστικό και τζάκι ασφαλείας. Λίμνη Πλαστήρα Αποτελεί έναν όμορφο προορισμό για διακοπές όλο το χρόνο καθώς προσφέρει μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων και πλήθος αξιοθέατων. Η λίμνη Πλαστήρα βρίσκεται 25χλμ. δυτικά από την πόλη της Καρδίτσας, και παρουσιάζει μια άκρως ονειρική εικόνα, με κατάφυτες βουνοκορφές, χείμαρρους και γαλήνια κρυστάλλινα νερά. Η πιο τουριστικά αναπτυγμένη πλευρά της είναι η νοτιοδυτική, εκεί που βρίσκονται τα Καλύβια Πεζούλας και το Νεοχώρι. Η επιλογή για διαμονή σε αυτή την περιοχή εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση και μικρές αποστάσεις σε αρκετά αξιοθέατα και εστιατόρια, μπαρ και καφετέριες αλλά πάνω από όλα εκπληκτική θέα στη λίμνη Πλαστήρα και τις γύρω βουνοκορφές.
αρχική αξία: 180 €έκπτωση: 45%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ σήμερα στις 8 πμ 10 ΑΓΟΡΕΣ
Ξενοδοχεία ΛΗΓΕΙ σε 5 ώρες
59
Η Οικειότητα, η Ζεστασιά και η Φιλοξενία Είναι Αυτά που Χαρακτηρίζουν το Ξενοδοχείο Γαλαξίας. Μόνο με 59€,σας Προσφέρει Δύο(2) Διανυκτερεύσεις για Δύο(2) Άτομα, σε Δίκλινο Δωμάτιο με Πρωινό, Έτσι Απλά... για να Περάσετε όμορφα!!! Μία Προσφορά Αρχικής Αξία 100 - ΈΚΠΤΩΣΗ 41%. : ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ Μόνο με 59€ - αρχικής αξίας 100€ - ΕΚΠΤΩΣΗ 41% Το ξενοδοχείο Γαλαξίας με τα δύο κτίρια του μπορεί και σας προσφέρει άνετη & ευχάριστη διαμονή. Bρίσκεται στην παλιά πόλη του Λουτρακίου, πάνω στην κεντρική οδό Λουτράκι – Λουτρά και διαθέτει 30 όμορφα διακοσμημένα δωμάτια, ιδανικά για ξεχωριστές και ξεκούραστες διακοπές. Μία Προσφορά από το Ξενοδοχείο Γαλαξίας... Η Προσφορά Αφορά: Διαμονή δύο(2) διανυκτερεύσεων για Δύο(2) άτομα σε δίκλινο δωμάτιο. Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό Λοιπές Παρατηρήσεις: Απαιτείται τηλεφωνική κράτηση μετά την αγορά του κουπονιού. Μπορείτε να απολαύσετε επιπλέον δραστηριότητες σε προνομιακές τιμές με επιλογή από: Η συγκεκριμένη επιχείρηση δεν δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 2310764406 6987290733. ( Ώρες επικοινωνίας 09:00-16:00). Aν κάνετε αγορά κουπονιού με τραπεζικό λογαριασμό, μπορείτε να κάνετε την κατάθεσή εως και 2 ημέρες μετά τη λήξη της προσφοράς. Περίοδος Υλοποίησης Κουπονιού: Μπορείτε να εξαργυρώσετε τα κουπόνια σας έως τις 31/12/2014. Ωράριο Λειτουργίας: Όλες τις ημέρες. Τηλέφωνο Επικοινωνίας: Το τηλέφωνο της επιχείρησης θα το βρείτε στο κουπόνι σας. Κουπόνια: Κάθε κουπόνι ισχύει για ένα δωμάτιο. Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστα κουπόνια για εσάς ή με τη μορφή δώρου για συγγενείς και φίλους.
αρχική αξία: 100 €έκπτωση: 41%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 1 μήνα 9 ΑΓΟΡΕΣ
Ξενοδοχεία ΛΗΓΕΙ σε 1 μήνας
185
ΔΙΑΚΟΠΕΣ στην ΑΡΙΔΑΙΑ. Στο πολυτελές Chateau Rond Suites 5*****, μόνο 185€ από 380€, για τριήμερη διαμονή (2 νύχτες) πολυτέλειας & χαλάρωσης σε δίκλινη σουΐτα JUNIOR, ή 195€ σε δίκλινα σουίτα DELUX. Βρίσκεται πολύ κοντά στα υαματικά λουτρά Πόζαρ, στο Λουτράκι Αριδαίας. Περιλαμβάνεται ημιδιατροφή (πρωινό & βραδινό) & δωρεάν χρήση χαμάμ, σάουνας & υδρομασάζ. Η προσφορά ισχύει για τις εξής ημερομηνίες: 01/10 - 10/12, για Σαββατοκύριακα ΕΚΤΟΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. Έκπτωση για σας 58% : Νιώστε μοναδικοί στο υπερπολυτελές περιβάλλον του Chateau Rond Suites που όλο το καλοκαίρι σας προσφέρει ένα υπέροχο τριήμερο σε υπερπολυτελή, όμορφα διακοσμημένα και πεντακάθαρα δωμάτια με ημιδιατροφή (πρωινό & γεύμα) και δωρεάν χρήση χαμάμ, υδρομασάζ και σάουνας Τι αγοράζετε… Στο πολυτελές ξενοδοχείο Chateau Rond Suites 5***** , στην Αριδαία, μόνο 178€ από 380€, για τριήμερη διαμονή (2 νύχτες) πολυτέλειας & χαλάρωσης σε δίκλινη σουΐτα JUNIOR, ή 188 σε δίκλινα σουίτα DELUX Η προσφορά αφορά τη διαμονή δύο ατόμων σε δίκλινη σουΐτα στο Chateau Rond Suites στo Λουτράκι Αριδαία Πέλλας (2 χλμ από τα υαματικά λουτρά Πόζαρ) και περιλαμβάνει : (Α) Πρωινό (σε μπουφέ στην κομψά διακοσμημένη αίθουσα πρωινού ή στο δωμάτιο σας)(Β) Γεύμα δύο ατόμων στο restaurant "Υδρόλιθος" (ότι ώρα επιθυμείτε από τις 13:00 έως 23:00)(Γ) Δωρεάν χρήση χαμάμ και σάουνας(Δ) Δωρεάν χρήση Internet (wifi)(E) Early check-in, Late check-out (κατόπιν συνεννόησης) Το ξενοδοχείο διαθέτει, ιδιωτικό χώρο στάθμευσης στις εγκαταστάσεις του καθώς και ανδρική μπουτίκ με δημιουργίες του Μάκη Τσέλιου! Επικοινωνείστε τώρα με το 213 00 53 000 για έλεγχο διαθεσιμότητας Το Κέντρο Spa Στο κέντρο SPA του Ξενοδοχείου μπορείτε να χαρείτε εκτός από το χαμάμ, το υδρομασάζ και την σάουνα, χαλαρωτικές περιποιήσεις μασάζ, πριβέ θερμαινόμενες πισίνες ή αναζωογονητικές θεραπείες για πρόσωπο και σώμα με προϊόντα υψηλής ποιότητας. . Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς Το κουπόνι ισχύει για δύο άτομα σε δίκλινη σουΐτα Η προσφορά ισχύει για τις εξής ημερομηνίες: 01/10 - 10/12, για Σαββατοκύριακα ΕΚΤΟΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Για έλεγχο διαθεσιμότητας, παρακαλούμε επικοινωνείστε με το 213 00 53 000 για την γνωστοποίηση της επιθυμητής ημερομηνίας κράτησης. Παιδιά έως 6 ετών Δωρεάν και για παιδιά από 6 έως 12 ετών ή ενήλικες σε τρίκλινο, επιπλέον 10€ ανά διανυκτέρευση Μπορούν να αγοραστούν πολλαπλά κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο αθροιστικά ή, με τη μορφή δώρου, από συγγενείς και φίλους. Κρατήσεις γίνονται δεκτές μόνο από τους κατόχους των κουπονιών. Για αλλαγή κράτησης απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 15 μέρες νωρίτερα Μεταβίβαση κουπονιών σε τρίτους γίνεται μόνο από τους κατόχους και με έγκαιρη ενημέρωση του Chateau Rond Suites Για ακυρώσεις ισχύει η πολιτική ακύρωσης του καταλύματος Απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού σε έντυπη μορφή. Την αποκλειστική ευθύνη για την άψογη εξυπηρέτηση σας, κατά τη διαμονή σας στο κατάλυμα, φέρει το Chateau Rond Suites Τα λουτρά Πόζαρ Οι πηγές των λουτρών Πόζαρ βρίσκονται σε υψόμετρο 360-390 μ. Απέχουν μόλις 2χλμ από το ξενοδοχείο και είναι γνωστές για τις ιαματικές αλλά και τις χαλαρωτικές τους ιδιότητες. Η θερμοκρασία του νερού αγγίζει τους 37ο C. Πέντε ιαματικές πηγές αναβλύζουν κατά μήκος της κοίτης του θερμοπόταμου, ο οποίος συνεχίζει τη ροή του στη λεκάνη της Αλμωπίας. Τα νερά ανακηρύχθηκαν ιαματικά το 1920 αφού για αιώνες πρόσφεραν την ευεργετική τους επίδραση στον άνθρωπο. Μπορείτε να επιλέξετε τις κλειστές ή τις ανοικτές πισίνες, καθώς επίσης και τον καταρράκτη για να απολαύσετε μία ξεχωριστή εμπειρία στη φύση. Περπατήστε στο φαράγγι των λουτρών και επισκεφθείτε το σπήλαιο. Η περιοχή που ενδείκνυται για πεζοπορία, ορειβασία και αναρρίχηση θα σας ξετρελάνει Δείτε άλλες εκπληκτικές προσφορές - προσφορά και αγοράστε εύκολα τα εκπτωτικά κουπόνια σας.
αρχική αξία: 380 €έκπτωση: 51%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 1 μήνα 9 ΑΓΟΡΕΣ
Ξενοδοχεία ΛΗΓΕΙ σε 5 ημέρες
59
Ανεπανάληπτες Διακοπές Στο Πήλιο!!59€ για μαγικό 3ήμερο/2 διανυκτερεύσεις δύο ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο, στο Πανέμορφο Ξενοδοχείο Αλκίφρων που βρίσκεται στα Καλά Νερά Πηλίου. Το Ξενοδοχείο Αλκίφρων διακρίνεται για την πηλιορείτικη αρχιτεκτονική και την παραδοσιακή του διακόσμηση που το καθιστούν μοναδικό για την περιοχή. : Το κουπόνι είναι ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ και ισχύει από 01/09/14 έως 31/12/2014 στο Ξενοδοχείο Αλκίφρων, που βρίσκεται στα Καλά Νερά, ένα παραθαλάσσιο χωριό σε απόσταση 18 χλμ από την πρωτεύουσα του νομού Μαγνησίας. Η προσφορά περιλαμβάνει: ~Τρεις (3) ημέρες / δυο (2) διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο. Ισχύει για όλες τις ημέρες, εκτός επίσημων εορτών και αργιών. Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση και υπό μορφή δώρου. Πριν την αγορά των κουπονιών είναι απαραίτητη η άμεση επικοινωνία στo τηλέφωνo 6945878789 για έλεγχο διαθεσιμότητας. Οι κρατήσεις κλείνονται πάντα με βάση την διαθεσιμότητα. Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή. Για ακυρώσεις κρατήσεων ισχύει η Πολιτική Ακύρωσης για κάθε Ξενοδοχείο.
αρχική αξία: 120 €έκπτωση: 51%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 3 μήνες 15 ΑΓΟΡΕΣ
Ξενοδοχεία ΛΗΓΕΙ σε 17 ώρες
69
Υπέροχες Διακοπές στην Κεφαλλονιά!!69€ για μοναδικό 3ήμερο (2 διανυκτερεύσεις) δύο ατόμων με πρωινό στο Mounda Beach Hotel στην Σκάλα της Κεφαλληνιάς. Δίπλα στην αμμώδη παραλία της Μούντας. Έκπτωση 43%!! : Το κουπόνι είναι ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ στο Mounda Beach Hotel στην Σκάλα της Κεφαλληνιάς. Ισχύει έως 20/10/2014. Εξαιρούνται οι επίσημες αργίες και εορτές. Η προσφορά περιλαμβάνει: ~ Ένα 3ήμερο (2 διανυκτερεύσεις) δύο ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό. Όλα τα δωμάτια στο Mounda Beach Hotel έχουν Α/C, Καθιστικό, Ψυγείο, Κουζίνα, Δορυφορική TV, Χρηματοκιβώτιο, Στεγνωτήρα μαλλιών, Παιδικό κρεβάτι. Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν και αθροιστικά π.χ με την αγορά 2 κουπονιών – 4 συνεχόμενες διανυκτερεύσεις. Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση και υπό μορφή δώρου. Πριν την αγορά των κουπονιών είναι απαραίτητη η άμεση επικοινωνία στο τηλέφωνο 6945878789 για έλεγχο διαθεσιμότητας. Οι κρατήσεις κλείνονται πάντα με βάση την διαθεσιμότητα. Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή. Για ακυρώσεις κρατήσεων ισχύει η Πολιτική Ακύρωσης για κάθε Ξενοδοχείο.
αρχική αξία: 120 €έκπτωση: 43%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 2 μήνες 19 ΑΓΟΡΕΣ
Ξενοδοχεία ΛΗΓΕΙ σε 17 ώρες
11,90 €
11,90€ για ένα φωτιστικό χελωνάκι που θα γεμίσει αστέρια το παιδικό δωμάτιο, με εναλλαγές χρωμάτων και μελωδίας για το πιο όμορφο νανούρισμα. Με αυτόματη διακοπή μετά από 45 λεπτά συνεχούς λειτουργίας, αρχικής αξίας 29,90€ από την Sulehria Store στην Αθήνα ή με αποστολή σε όλη την Ελλάδα!!! Έκπτωση 60% : Λούτρινο Φωτιστικό Χελωνάκι που μετατρέπει το ταβάνι και τους τοίχους του παιδικού δωματίου σε έναστρο ουρανό!! Δημιουργεί μια μαγική ατμόσφαιρα με τις εναλλαγές των χρωμάτων που διαθέτει και τις μελωδίες. Λειτουργεί για 45 λεπτά και μετά απενεργοποιείται μόνο του. Διαστάσεις 33x20x10 3 μπαταρίες AAA δεν περιλαμβάνονται - Λειτουργεί με χρονοδιακόπτη SULEHRIA STORE Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας - είδη δώρων - gadgets- μικροηλεκτρονικών συσκευών κλπ από το 1998. Εδώ θα βρείτε χρηστικά και μοδάτα αξεσουάρ για το κινητό σας τηλέφωνο καθώς επίσης και τα εξυπνότερα gadgets για να κάνετε την ζωή σας πιο εύκολη. Μέσα από το φυσικό κατάστημά μας , προσπαθούμε να αναδείξουμε και να εξυπηρετήσουμε τις πραγματικές ανάγκες του καταναλωτή, χτίζοντας πραγματικές σχέσεις εμπιστοσύνης, πριν αλλά και μετά την πώληση! Με όπλα μας την εξειδίκευση, την προσωπική επαφή με τους πελάτες, καθώς και με έξυπνες ολοκληρωμένες προτάσεις στο χώρο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, παράλληλα με τις καλύτερες τιμές, γινόμαστε ο άνθρωπός σας στις αγορές σας! Η εταιρεία Sulehria Store, είναι κοντά σας και πάντα με τη βοήθειά σας θα βελτιώνεται!
αρχική αξία: 45 €έκπτωση: 60%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 1 μήνα 32 ΑΓΟΡΕΣ
Διακοσμητικά ΛΗΓΕΙ σε 1 μέρα
158
Διακοπές στην Αριδαία, στο Chateau Rond Suites 5***** , πολυτελές ξενοδοχείο, μόνο 158€ από 360€, για καθημερινές. Τριήμερη διαμονή (2 νύχτες) πολυτέλειας & χαλάρωσης σε δίκλινη σουΐτα. Βρίσκεται πολύ κοντά στα υαματικά λουτρά Πόζαρ, στο Λουτράκι Αριδαίας. Περιλαμβάνεται ημιδιατροφή (πρωινό & βραδινό) & δωρεάν χρήση χαμάμ, σάουνας. Η προσφορά ισχύει για τις εξής ημερομηνίες: 01/10 - 10/12 καθημερινές, από ΚΥΡΙΑΚΗ έως ΠΕΜΠΤΗ εκτός 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. Έκπτωση για σας 59% : Νιώστε μοναδικοί στο υπερπολυτελές περιβάλλον του Chateau Rond Suitesπου όλο το καλοκαίρι σας προσφέρει ένα υπέροχο τριήμερο σε υπερπολυτελή, όμορφα διακοσμημένα και πεντακάθαρα δωμάτια με ημιδιατροφή(πρωινό & γεύμα) και δωρεάν χρήση χαμάμ, υδρομασάζ και σάουνας Τι αγοράζετε… Στο πολυτελές ξενοδοχείο Chateau Rond Suites 5***** , στην Αριδαία, μόνο 158€ από 360€, για καθημερινές. Τριήμερη διαμονή (2 νύχτες) πολυτέλειας & χαλάρωσης σε δίκλινη σουΐτα. Η προσφορά αφορά τη διαμονή δύο ατόμων σε δίκλινη σουΐτα στο Chateau Rond Suites στo Λουτράκι Αριδαία Πέλλας (2 χλμ από τα υαματικά λουτρά Πόζαρ) και περιλαμβάνει : (Α) Πρωινό (σε μπουφέ στην κομψά διακοσμημένη αίθουσα πρωινού ή στο δωμάτιο σας)(Β) Γεύμα δύο ατόμων στο restaurant "Υδρόλιθος" (ότι ώρα επιθυμείτε από τις 13:00 έως 23:00)(Γ) Δωρεάν χρήση χαμάμ και σάουνας(Δ) Δωρεάν χρήση Internet (wifi)(E) Early check-in, Late check-out (κατόπιν συνεννόησης) Το ξενοδοχείο διαθέτει, ιδιωτικόχώρο στάθμευσης στις εγκαταστάσεις του καθώς και ανδρική μπουτίκ με δημιουργίεςτου Μάκη Τσέλιου! Επικοινωνείστε τώρα με το 213 00 53 000 για έλεγχο διαθεσιμότητας Το Κέντρο Spa Στο κέντρο SPA τουΞενοδοχείου μπορείτε να χαρείτε εκτός από το χαμάμ και την σάουνα, χαλαρωτικές περιποιήσεις μασάζ, πριβέ θερμαινόμενες πισίνες ή αναζωογονητικές θεραπείες για πρόσωπο και σώμα με προϊόντα υψηλής ποιότητας. . Όροι και Στοιχεία της Προσφοράς Το κουπόνι ισχύει για δύο άτομα σε δίκλινη σουΐτα Η προσφορά ισχύει για τις εξής ημερομηνίες:01/10 - 10/12 καθημερινές, από ΚΥΡΙΑΚΗ έως ΠΕΜΠΤΗ εκτός 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Για έλεγχο διαθεσιμότητας, παρακαλούμε επικοινωνείστε με το 213 00 53 000 για την γνωστοποίηση της επιθυμητής ημερομηνίας κράτησης. Παιδιά έως 6 ετών Δωρεάν και για παιδιά από 6 έως 12 ετών ή ενήλικες σε τρίκλινο, επιπλέον 10€ ανά διανυκτέρευση Μπορούν να αγοραστούν πολλαπλά κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο αθροιστικά ή, με τη μορφή δώρου, από συγγενείς και φίλους. Κρατήσεις γίνονται δεκτές μόνο από τους κατόχους των κουπονιών. Για αλλαγή κράτησης απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 15 μέρες νωρίτερα Μεταβίβαση κουπονιών σε τρίτους γίνεται μόνο από τους κατόχους και με έγκαιρη ενημέρωση του Chateau Rond Suites Για ακυρώσεις ισχύει η πολιτική ακύρωσης του καταλύματος Απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού σε έντυπη μορφή. Την αποκλειστική ευθύνη για την άψογη εξυπηρέτηση σας, κατά τη διαμονή σας στο κατάλυμα, φέρει το Chateau Rond Suites Τα λουτρά Πόζαρ Οι πηγές των λουτρών Πόζαρ βρίσκονταισε υψόμετρο 360-390 μ. Απέχουν μόλις 2χλμ από το ξενοδοχείο και είναι γνωστέςγια τις ιαματικές αλλά και τις χαλαρωτικές τους ιδιότητες. Η θερμοκρασία τουνερού αγγίζει τους 37ο C. Πέντε ιαματικές πηγές αναβλύζουνκατά μήκος της κοίτης του θερμοπόταμου, ο οποίος συνεχίζει τη ροή του στηλεκάνη της Αλμωπίας. Τα νερά ανακηρύχθηκαν ιαματικά το 1920 αφού για αιώνεςπρόσφεραν την ευεργετική τους επίδραση στον άνθρωπο. Μπορείτε να επιλέξετε τις κλειστέςή τις ανοικτές πισίνες, καθώς επίσης και τον καταρράκτη για να απολαύσετε μίαξεχωριστή εμπειρία στη φύση. Περπατήστε στο φαράγγι των λουτρώνκαι επισκεφθείτε το σπήλαιο. Η περιοχή που ενδείκνυται για πεζοπορία, ορειβασίακαι αναρρίχηση θα σας ξετρελάνει Δείτε άλλες εκπληκτικές προσφορές - προσφορά και αγοράστε εύκολα τα εκπτωτικά κουπόνια σας.
αρχική αξία: 360 €έκπτωση: 56%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 14 μήνες 8 ΑΓΟΡΕΣ
Ξενοδοχεία ΛΗΓΕΙ σε 5 ημέρες
44,50 €
44,50€ για μία (1) Κάμερα Αυτοκινήτου με Καταγραφικό, περιστρεφόμενη οθόνη 2,5’’, Ανίχνευση κίνησης, Νυχτερινή λήψη και Ψηφιακό Zoom!! Προσφορά του «Royaloffers.gr» στην Ομόνοια με επιπλέον δυνατότητα αποστολής στο χώρο σας πανελλαδικά! Αρχικής αξίας 100€. : Η προσφορά περιλαμβάνει: 44,50€ για μία (1) Κάμερα Αυτοκινήτου, με δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα. Εναλλακτικά 47,50€ για μία (1) Κάμερα Αυτοκινήτου, με δυνατότητα αποστολής στο χώρο σας σε όλη την Ελλάδα. Περιγραφή του προϊόντος θα βρείτε παρακάτω. Ωράριο επικοινωνίας και παραλαβής από το κατάστημα: 11:00-20:30, εκτός Κυριακής. Η παραλαβή του προϊόντος, γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 213 0045567 για ακριβή ημερομηνία. παραλαβής, από το κατάστημα της Sulehria store, Πανεπιστημίου 63, Αθήνα (Ελευθερίου Βενιζέλου), με την προσκόμιση του εκτυπωμένου κουπονιού. Σε περίπτωση αποστολής του προϊόντος απαραίτητη η αποστολή email: info@sulehria.gr όπου δηλώνετε όνομα παραλήπτη, κωδικό κουπονιού και τη διεύθυνση αποστολής. Σε περίπτωση παραλαβής ελαττωματικού προϊόντος η αντικατάσταση του γίνεται με τα έξοδα αποστολής να επιβαρύνουν την επιχείρηση Sulehria store. Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το DealSmart. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανένα πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).   Αυτόνομη HD Κάμερα - Καταγραφικό Αυτοκινήτου με Οθόνη 2,5 Νυχτερινή Λήψη, Ανίχνευση Κίνησης και Ψηφιακό Zoom. Αυτόνομη κάμερα καταγραφικό με περιστρεφόμενη οθόνη 2,5, εξαιρετικά φωτεινό, ευρυγώνιο φακό 120 μοιρών, ανίχνευση κίνησης και ψηφιακό Zoom 4x, ιδανική για καταγραφή πορείας - δολιοφθορών αυτοκινήτου - εποπτείας του σπιτιού σας του γραφείου σας κλπ. Mια πολυχρηστική κάμερα - καταγραφικό υψηλής ευκρίνειας HD που θα δώσει λύσεις σε καθημερινές ανάγκες εποπτεύοντας τον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο του αυτοκίνητου σας, αλλά και στο σπίτι σας και το γραφείο σας. Συνδέεται στον αναπτήρα του αυτοκίνητου ( 12V και 24V ) ενώ παράλληλα διαθέτει και επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου που την καθιστά αυτόνομη. Φορτίζει μέσω οποιασδήποτε θύρας USB ( περιλαμβάνεται και καλώδιο USB ) για να την έχετε πάντα μαζί σας. Στερεώνεται εύκολα με την βάση στήριξης με ισχυρή βεντούζα που περιλαμβάνεται στην συσκευασία ενώ εφόσον την έχετε μόνιμα συνδεδεμένη στον αναπτήρα του αυτοκινήτου σας ανάβει και σβήνει αυτόματα περιστρέφοντας το κλειδί του αυτοκινήτου Ιδανική για καταγραφή - εξακρίβωση δολιοφθορών αυτοκίνητου - αξιοποίνων πράξεων - συνθηκών ατυχήματος - ειδυλλιακών διαδρομών κλπ. αλλά και σαν Φορητή βιντεοκάμερα χάρη στο μικρό της μέγεθος και την επαναφορτιζόμενη εσωτερική μπαταρία μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε και σαν μια κοινή βιντεοκάμερα για να τραβήξετε βίντεο στο επόμενο πάρτι που θα πάτε σε αθλητικές εκδηλώσεις, κλπ. Μοναδική επίσης ως Action Camera!! Απαραίτητη και σε επαγγελματίες οδηγούς ταξί - φορτηγών ! Διαθέτει οθόνη LCD 2,5 ιντσών για να βλέπετε ζωντανά τι καταγράφει ή τι έχει καταγράψει κατά την απουσία σας. Φυσικά μπορείτε να μεταφέρετε τα video και τις φωτογραφίες σας στο υπολογιστή μέσω της USB θύρας και να τα απολαύσετε σε μεγάλη οθόνη. Επίσης εξοικονομεί αποθηκευτικό χώρο χάρη στην ανίχνευση κίνησης, ενώ καταγράφει και σε απόλυτο σκοτάδι χάρη στα 6 υπέρυθρα LED που διαθέτει. Δέχεται εξωτερικές κάρτες μνήμης SD έως 32GB. Διαθέτει σύστημα κυκλικής καταγραφής δηλαδή όταν γεμίσει η μνήμη της δεν σταματά η λειτουργία της αλλά σβήνει αυτόματα τα πολύ παλιά αρχεία και κρατά τα τελευταία. Έναρξη και διακοπή καταγραφής με το πάτημα ενός κουμπιού. Εύχρηστο αγγλικό μενού. Κουμπί ΟΝ/OFF. Απαραίτητος εξοπλισμός για τους λάτρεις της απλής αλλά και της σπορ οδήγησης. Ιδανική λύση για να προστατέψετε το όχημα σας από τυχόν δολιοφθορές κ.λ.π. Μια οικονομική action camera με HD απόδοση και σε προσιτή τιμή ! Περιστρεφόμενη οθόνη 270 μοιρών. Λειτουργία εγγραφής βίντεο ή φωτογραφίες με το πάτημα ενός κουμπιού. Φωτεινός και ευρυγώνιος φακός κάμερας Ψηφιακό Zoom 4x Δέχεται κάρτες μνήμης SD (max 32GB δεν περιλαμβά
αρχική αξία: 100 €έκπτωση: 56%
ΞΕΚΙΝΗΣΕ πριν 5 μήνες 10 ΑΓΟΡΕΣ
Ηλεκτρονικά ΛΗΓΕΙ σε 5 ώρες
-